top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Twin Mirror is verkrijgbaar vanaf 1 december voor PC, PS4 en Xbox One

DONTNOD Entertainment is verheugd om aan te kondigen dat Twin Mirror op 1 december wordt gelanceerd op PC, PS4 en Xbox One. Pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Epic Games Store en iedereen die de game pre-ordert, ontvangt de originele Twin Mirror soundtrack als een digitale pre-orderbonus.


Als voormalig onderzoeksjournalist heeft Sam Higgs meerdere analytische vaardigheden ontwikkeld die in het spel worden vertegenwoordigd door de Mind Palace, een plek waar spelers meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid zullen ontdekken.


Dankzij de unieke gameplay mechanics die het verhaal ondersteunen, is Sam's Mind Palace een veilige ruimte waar de hoofdrolspeler zichzelf kan zijn zonder druk of oordelen. Spelers kunnen het verleden van Sam induiken en getuige zijn van zijn herinneringen tijdens flashback-sequenties.

Sams Mind Palace speelt ook een centrale rol in zijn zoektocht naar de waarheid. Spelers zullen de omgeving kunnen bestuderen en aanwijzingen kunnen verzamelen om meerdere scenario's te simuleren om de gang van zaken af te leiden of de belangrijkste keerpunten van het verhaal te voorspellen.


Sam wordt geconfronteerd met dramatische gebeurtenissen uit zijn verleden en verliest geleidelijk de controle over zichzelf. Hij ontdekt ook al snel dat de Mind Palace hem niet echt helpt zijn angsten onder ogen te zien of opnieuw contact te maken met zijn vrienden.


Dat is het moment waarop de Double in het spel komt, een personage dat alleen Sam kan zien met een meer empathische en sociale voorstelling van zichzelf. Sam kan altijd op deze bondgenoot vertrouwen om hem door sociale interacties te leiden en door een samenleving te navigeren die singulariteit soms afwijst.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page