top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, The Siege of Paris, morgen verkrijgbaar

The Siege of Paris, de tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is vanaf morgen verkrijgbaar op alle beschikbare platformen. The Siege of Paris speelt zich af in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis.

Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijgen spelers nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de welgekende Black Box-missies. Met infiltratiemissies krijgen spelers de vrijheid om te kiezen wat voor hen de beste manier is om hun aangewezen doelwit te elimineren. The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.
Om de nieuwe uitbreiding te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken en een van de eerste verhaallijnen voltooien – Grantebridgescire of Ledecestrescire. In Ravensthorpe ontmoet Eivor bezoekers uit Francia die verdachte, gulle cadeaus aanbieden, waarna spelers hun weg vinden naar Francia. Het voorgestelde powerlevel voor Francia is 200, maar is geen vereiste om The Siege of Paris te spelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page