top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Twee nieuwe facties komen naar de nieuwste Blood Bowl 3-beta

Fans van tactiek (en geweld), opgelet! Ter ere van het Warhammer Skulls Festival, kondigen NACON en Cyanide Studio met plezier een nieuwe betafase aan voor Blood Bowl 3, die zal plaatsvinden van 1 tot 12 juni 2022 op pc (Steam). Volgend op de beta’s van juni 2021 en januari 2022 zal deze nieuwe fase vele nieuwe features onthullen!


In deze beta zijn zes facties speelbaar: de Black Orcs, de Imperial Nobility, de Elven Union, de Dwarfs en twee nieuwe facties, die voor het eerst in een Blood Bowl®-videogame verschijnen. De nieuwe betafase is ook goed voor nieuwe speelvelden, met elk speciale regels die een nieuwe draai aan de wedstrijden geven. Meer informatie over de nieuwe facties wordt onthuld op 1 juni tijdens de Warhammer Skulls showcase: twitch.tv/warhammer.



De nieuwe gesloten betafase van Blood Bowl 3 loopt van 1 tot 12 juni op pc (Steam). Spelers die al een code van een vorige beta hebben, krijgen direct toegang wanneer de nieuwe beta begint. Nieuwkomers kunnen zich hier registreren voor een code: https://bloodbowl-thegame.com/ Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De finale versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, solo- en multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page