top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is nu verkrijgbaar

NACON en RaceWard (het racing-label van NACON Studio Milan) vieren vandaag met veel plezier de lancering van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Deze officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door een team racinggame-veteranen en laat spelers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorrace ter wereld. De game is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch .





TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 blaast het genre nieuw leven in voor een unieke ervaring. Naast een exacte vertegenwoordiging van het eiland en de beroemde race, biedt de game nieuwe modes om coureurs nog meer vrijheid te bieden. Complete vrijheid om meer dan 200 km aan wegen te verkennen

Om te beginnen biedt de game nu een “open roads”-stand. Daarin ben je vrij om de 200+ km aan wegen van het Isle of Man te verkennen, inclusief de officiële route van de Tourist Trophy, die op een schaal van 1:1 is gereproduceerd. Spelers kunnen in deze mode direct op de wegen van de evenementen trainen, of deelnemen aan vele, gevarieerde uitdagingen. Naast de legendarische Tourist Trophy-route, zijn er ook officiële competities op andere routes, zoals de races van St John's en Clypse. Daarnaast is de aanvullende content van “open roads” ook toegankelijk vanaf de Snaefell Mountain-route, zonder dat je daarvoor terug hoeft te gaan naar een menu. De studio heeft dit keer ook zelf routes toegevoegd door het binnenste van het eiland, om spelers meer en unieke speelruimte te bieden, voor een grenzeloze ervaring. Het levendige Isle of Man is de ware hoofdrolspeler in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page