top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Trotseer Frozen North in World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic

De ijzige wind van Northrend giert weer en kondigt het nieuws aan dat Blizzard Entertainments Wrath of the Lich King Classic nu live is. Alle spelers met een actief abonnement krijgen automatisch en zonder extra kosten toegang tot de recreatie van WoW's veelgeprezen tweede uitbreiding en kunnen vandaag inloggen om hun avonturen in de bevroren wildernis van Azeroths noordelijke continent te beginnen. Het legendarische verhaal kan worden beleefd op alle rijken die voorheen gewijd waren aan World of Warcraft: Burning Crusade Classic-content.Spelers beginnen aan een verraderlijk avontuur door weelderige locaties, waarbij ze het opnemen tegen vijanden die nergens anders in Azeroth te vinden zijn en vervullen talloze quests voordat ze de iconische Lich King in Icecrown Citadel confronteren en een einde maken aan zijn harteloze vernietiging. Deze reis omvat de opkomst van de angstaanjagende Death Knight hero class, beschikbaar voor alle spelers (zelfs nieuwe spelers!) en beginnend bij level 55, de originele iteratie van het World of Warcraft-prestatiesysteem om verschillende prestaties in het spel te erkennen, en het Inscription-beroep, waarmee spelers vaardigheidsverbeterende glyphs kunnen scriben die het uiterlijk veranderen en de eigenschappen van spreuken en vaardigheden aanpassen. De ervaring van deze geliefde uitbreiding, oorspronkelijk uitgebracht in 2008, is zorgvuldig gehandhaafd, terwijl sommige sociale en gameplay-functionaliteiten zijn gemoderniseerd voor de huidige en klassieke community. De huidige groepstools zijn geëvolueerd met behoud van de ervaring van het organisch vormen van groepen. Spelers zullen ook andere updates van de levenskwaliteit zien die zijn gemaakt om de ziel van Classic te behouden en ervoor te zorgen dat de avonturen van spelers door Northrend even bevredigend als uitdagend zijn. De community staat centraal in Classic en er is genoeg groepscontent voor spelers om met vrienden te verkennen: vanaf vandaag zijn er 12 kerkers beschikbaar als onderdeel van de spelerlevel- en maximumlevel-ervaring, met in totaal 16 dungeons die beschikbaar zijn tijdens de uitbreiding. Op 6 oktober kunnen spelers die op zoek zijn naar nog meer overweldigende spanning de eerste drie van de zeven raids - Eye of Eternity, Obsidian Sanctum en Naxxramas - aangaan, voordat ze in toekomstige updates hun avonturen voortzetten in Ulduar, Trial of the Crusader, Icecrown Citadel en Ruby Sanctum. Spelers die hun ervaring verder willen verbeteren, kunnen kiezen uit twee upgrades die te koop zijn op Battle.net:

  • Northrend Heroic Upgrade: een level 70 personage boost compleet met passende uitrusting, mount, startgoud en expert riding skill, Pebble de pinguïn huisdier en Fishspeaker's Lucky Lure, een speeltje om je eigen tuskarr fishing companion op te roepen.

  • Northrend Epic Upgrade: alle items in de Heroic upgrade, plus de vliegende Kalu'ak Whalebone Glider mount voor je Classic karakters, de vliegende Tuskarr Shoreglider mount voor je niet-klassieke karakters en 30 dagen speeltijd.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page