top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Trivial Pursuit Live! 2 nu verkrijgbaar

De welbekende quizgame keert terug met Trivial Pursuit Live! 2 en is nu wereldwijd verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Nintendo Switch, en via achterwaartse compatibiliteit ook op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Deze game brengt het format van het televisieprogramma terug dat het originele live spel zo succesvol maakte, terwijl het de verwachtingen overtreft.
Trivial Pursuit Live! 2 tilt het geliefde trivia-spel naar een hoger niveau met gloednieuwe vragen, verschillende vraagtypen, verschillende moeilijkheidsgraden voor alle spelers, een gevarieerde line-up van personages om uit te kiezen en een nieuwe Twitch-streamingmodus. De vragen zijn beschikbaar in onder andere het Engels, Duits en Frans.

Alle gezinsleden kunnen hun Trivia-kennis laten zien met de nieuwe set familievragen. Speel met maximaal drie andere spelers in het speltype Classic of ga de strijd aan met een team in het speltype Versus, voor spannende 2-tegen-2 gevechten. Spelers kunnen het niet alleen opnemen tegen vrienden en familie, maar ook tegen andere spelers van over de hele wereld door de uitdaging online aan te gaan. Tenslotte kunnen streamers en kijkers het nu tegen elkaar opnemen in hun favoriete quizgame met de gloednieuwe Twitch Mode. In deze modus spelen streamers tegen hun eigen kijkers, waarbij iedereen mee kan doen!


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page