top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Triangle Strategy nu verkrijgbaar voor PC

Square Enix maakt bekend dat de turn-based tactical role-playing game Triangle Strategy nu verkrijgbaar is voor PC. Triangle Strategy verscheen in maart 2022 al voor de Nintendo Switch en is een spannende HD-2D tactical RPG van het bekroonde team achter Octopath Traveler en Bravely Default. De game biedt een strategisch, turn-based vechtsysteem en diepgaand, vertakkend verhaal met ingrijpende morele keuzes.

Triangle Strategyverplaatst spelers naar het continent Norzelia, waar spelers het lot bepalen van drie machtige, met elkaar strijdende naties: Glenbrook, Aesfrost en Hyzante. In een verhaal dat 30 jaren na de “Saltiron War” begint, gaan spelers op avontuur met de held Serenoa Wolffort en zijn trouwe metgezellen, jeugdvriend Prince Roland, verloofde Princess Frederica Aesfrost, en huismeester Benedict van House Wolffort. Samen moeten deze vrienden zich staande zien te houden in een nieuw conflict.


Triangle Strategy biedt een complex, tactisch gevechtssysteem in levendige, interactieve RPG-omgevingen. Hieronder een overzicht van de vele mogelijkheden die de game spelers biedt:

  • Kies uit drie verschillende filosofieën (pragmatisch nut, moraliteit of vrijheid) om het verhaal mede vorm te geven

  • Kies uit 30 personages om je eigen, unieke team strijders mee te vormen

  • Gebruik unieke eigenschappen binnen het bereik van elk personage, naast speciale aanvallen en vaardigheden die een bepaald aantal Tactical Points kosten

  • Gebruik personages in gevechten zodat ze in level stijgen, waardoor ze sterker worden en nieuwe speciale aanvallen en vaardigheden beschikbaar komen

  • Verbeter eigenschappen en klasses van personages, waardoor ze effectiever zijn tijdens gevechten

Triangle Strategy Digital Deluxe Edition is ook verkrijgbaar als deel van een bundel met VARIOUS DAYLIFE voor pc via de STEAM Store. Spelers die deze bundel aanschaffen krijgen tijdelijk 29% korting, en ontvangen ook een digitaal artboek van VARIOUS DAYLIFE.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page