top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Transformers: Earthspark - Expedition - Eerste gameplaytrailer is meer dan wat het lijkt

Hasbro en Outright Games hebben vandaag een gloednieuwe gameplaytrailer vrijgegeven voor de aankomende actie-avonturentitel Transformers: Earthspark - Expedition

Met de iconische Autobot-held Bumblebee is dit de eerste videogame die is gebaseerd op de originele animatieserie Transformers: Earthspark van Paramount+ en Netflix, en laat een nieuwe generatie fans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Transformers.

Transformers: Earthspark - Expedition was onlangs te zien op de Gamescom in Keulen, Duitsland en op San Diego Comic-Con, waar de game voor het eerst speelbaar werd gemaakt voor fans van alle leeftijden. Deze nieuwe trailer laat de explosieve actie en uitgestrekte omgevingen in de game zien, evenals een diepere blik op een aantal van de epische missies die spelers kunnen ondernemen. In Transformers: Earthspark - Expedition nemen spelers de controle over Bumblebee, terwijl ze door diverse biomes vechten, vijandige Decepticons verslaan, nieuwe vaardigheden vrijspelen en verwoestende combo's leren. Andere iconische personages uit het Transformers-universum maken hun opwachting om Bumblebee te helpen of te hinderen op zijn zoektocht, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm, Skywarp en meer! Transformers: Earthspark - Expedition erschijnt op 13 oktober 2023 voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page