top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York lanceert Titelupdate 11 met ‘The Summit’

De 11e Titelupdate voor Tom Clancy’s The Divison 2 Warlords of New York is nu gratis beschikbaar. Dit wordt gevierd met de opening van ‘The Summit’: een gloednieuwe, herspeelbare gamemodus. Daarnaast worden alle spelers, van nieuwkomers tot veteranen, beloond voor hun deelname aan de lancering van Titelupdate 11.

De opening van ‘The Summit’ wordt gevierd met onder andere een gratis weekend op alle platformen en Twitch Drops:

  • Gratis weekend: Van 24 tot en met 27 september is Tom Clancy’s The Division 2 geheel gratis te spelen op PC, PS4 en Xbox One.

  • Twitch Drops: Tot en met 6 oktober maken spelers kans op Twitch Drops wanneer zij kijken naar hun favoriete The Divison 2-streamers. De beloningen omvatten onder andere drie legendarische caches en een exclusieve milkshake rugzaktrofee.


Zoals bekendgemaakt tijdens het voorprogramma van Ubisoft Forward op 10 september, bevat Titelupdate 11:

  • The Summit (Warlords of New York-spelers): The Summit neemt spelers, in een groep of solo, mee op een avontuur vol met actie door een wolkenkrabber met 100 etages, met verschillende vijanden en uitdagingen op iedere verdieping.

  • Season 3 (Warlords of New York-spelers): In het derde seizoen nemen spelers de leiding over de klopjacht op Bardon Schaeffer, de beruchte leider van de Black Tusk.

  • Grote verbeteringen (alle spelers): Titelupdate 11 introduceert daarnaast verschillende verbeteringen op het gebied van karakteruiterlijk, verbeterde loot en meer.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page