top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s The Division 2-uitbreiding Warlords of New York onthult geanimeerde kortfilm

Tom Clancy’s The Division 2 onthult de allereerste korte animatiefilm voor Warlords of New York, de gloednieuwe verhaalgedreven uitbreiding die vanaf 3 maart verkrijgbaar is voor PC, PS4 en Xbox One. Tevens is Tom Clancy’s The Division 2 gratis* te spelen tijdens het aankomende Free Weekend van 27 februari tot 2 maart.


De geanimeerde kortfilm speelt zich af voor Warlords of New York en laat zien hoe Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan, zijn vier luitenants manipuleerde, ze coördineerde om de controle over Lower Manhattan over te nemen en zo zijn plannen in gang zette. In deze kortfilm ontdekken spelers meer over de Rogue Agents die ze moeten uitschakelen om bij Keener te komen. Chemisch ingenieur Vivian Conley, hacker Theo Parnell, voormalig Black-Op Javier Kajika en James Dragov, meester van zwaar geschut en leider van de iconische Rikers-factie, zijn genadeloze tegenstanders voor de Division Agents die Lower Manhatten proberen veilig te stellen.

Om de lancering van Warlords of New York te vieren, is Tom Clancy’s The Division 2 geheel gratis speelbaar tijdens het Free Weekend van 27 februari tot 2 maart. Spelers ontdekken Washington D.C. en de gebeurtenissen die hebben geleid tot Warlords of New York zonder level cap of tijdslimiet. Alle progressie die tijdens het Free Weekend is geboekt, nemen spelers die tot aanschaf overgaan uiteraard mee.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page