top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s The Division 2 krijgt nieuwe content en gratis weekend

De volgende update voor Tom Clancy’s The Division 2 lanceert op 12 mei en introduceert seizoen 9: Hidden Alliance en een nieuwe PvE-modus: Countdown. Het nieuwe seizoen is beschikbaar voor alle The Division 2 Warlords of New York-eigenaars. Ook krijgt The Division 2 een gratis weekend van 13 tot 15 mei voor alle beschikbare platformen.

Seizoen 9 introduceert een nieuwe vijand en gaat verder met het verhaal van The Division. Spelers moeten informatie verzamelen en het opnemen tegen vier hooggeplaatste True Sons voordat ze Captain Lewis onder ogen kunnen komen. Seizoen 9 is één van de drie seizoenen die gepland staan voor dit jaar.
Ook krijgt The Division 2 er een nieuwe intense coöp-modus bij. In Countdown worden maximaal acht spelers naar een energiecentrale gestuurd en moeten ze binnen 15 minuten de centrale stabiliseren om een lockdown te voorkomen. De agenten, verdeeld over twee teams van vier, beginnen op verschillende locaties en moeten samenwerken om de uitdaging tot een goede einde te brengen.

De update introduceert ook nog de nieuwe functie: expertise én tal van nieuwe wapens en uitrusting. De expertise-functie geeft spelers de mogelijkheid om op een nieuwe manier hun uitrusting te verbeteren met upgrades voor onder meer schade en bepantsering. Spelers kunnen hun expertise verhogen door eender welk item in de game te gebruiken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page