top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operators betreden de wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Van 21 januari tot 1 februari vechten Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint-spelers zij aan zij met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operators in gloednieuwe verhaalmissies in een nieuw live cross-over event: Operation Amber Sky.
Het Operation Amber Sky cross-over event lanceert als onderdeel van Titelupdate 3.10, die vanaf 19 januari gratis beschikbaar is voor alle spelers. De update introduceert:

  • 9 gratis missies: de Ghosts zijn te weten gekomen dat Sentinel een giftig gas produceert in Auroa en het over de hele wereld verkoopt. Door de krachten te bundelen met een geïnfiltreerd Rainbow Six Siege-team, moeten spelers de productie stoppen en een tegengif vinden. Hiervoor moeten ze tal van opdrachten voltooien en zich wagen in de dodelijke gasgebieden, waar ze regelmatig een gasmasker moeten dragen en hun filters moeten vernieuwen om te overleven. Na het voltooien van de missies ontgrendelen spelers elf unieke beloningen, waaronder gloednieuwe wapens en volledige skins van Rainbow Six Siege.

  • Nieuwe teamgenoten: na het voltooien van de eerste missie van het event krijgen spelers de mogelijkheid om Operators Ash, Finka en Thatcher overal in de game en op elk moment vanuit het menu in te zetten als alternatief voor reguliere teamgenoten. Hun uiterlijk, wapens en unieke mogelijkheden zijn overgenomen van Rainbow Six Siege.

  • Meer dan 120 nieuwe items: volledige skins van Operators en nog veel meer.

Ghost Recon Breakpoint is tevens een weekend lang gratis te spelen van 21 tot 24 januari op Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PS4 en PS5. Naast volledige toegang tot de content van de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om het cross-over event Operation Amber Sky te ontdekken en beloningen te verdienen. Pre-loaden kan vanaf 19 januari op PC en consoles. De gratis proefversie, die spelers volledig toegang geeft tot de basisgame met zes uur speeltijd, wordt tijdens het gratis weekend gepauzeerd en op 25 januari hervat.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page