top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult North Star

Het tweede seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: North Star. North Star brengt een gloednieuwe verdediger, Thunderbird uit Nakoda, Noord-Amerika, naar de game en introduceert onder andere een opnieuw ontworpen versie van de map Favela.

In North Star ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Thunderbird is uitgerust met een Kóng Healing Station waarmee zij elke speler geneest, teamgenoot of tegenstander, die zich dicht bij het apparaat bevindt, zelfs wanneer ze gevallen zijn. De Kóng Station heeft een cooldown tussen elke charge. Thunderbird is een Operator met een laag pantserniveau en hoge snelheid, uitgerust met een SPEAR .308 of SPAS-15 als primair wapen en een BEARING 9 of Q-929 als secundair wapen.
Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Favela. Zo zijn er nieuwe kamers toegevoegd en is er een beter overzicht van de map en verbeterde navigatie. Deze veranderingen verbeteren de leesbaarheid van de map, waardoor spelers altijd weten waar ze zijn en waar ze naartoe moeten op Favela.

Daarnaast worden op de Test Servers twee nieuwe features getest: een vernieuwd pantsersysteem en activiteiten na de dood. Pantser wordt omgeschakeld naar levenspunten waardoor spelers een beter zicht hebben op hoeveel schade ze nog kunnen nemen. Ook zijn er nieuwe activiteiten voor spelers na hun dood: aanvallers besturen hun eigen drones en sommige verdedigers (Maestro, Echo en Mozzie) hebben de mogelijkheid om hun gadgets te gebruiken. Deze veranderingen hebben een grote impact op de gameplay en moeten getest worden om feedback van de spelers te verzamelen. Deze features zijn alleen beschikbaar op de Test Server en worden niet toegevoegd op de live servers met de lancering van North Star. De Test Server van North Star lanceert vandaag.

Verdere updates die komen met North Star zijn:

  • Vernieuwd scoreboard

  • Nieuwe lijk-iconen

  • Fix voor kogelgaten

  • Het balanceren van Operators (Melusi, Mira en Maestro tweaks en een opnieuw ontworpen gasverspreiding)

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page