top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline aangekondigd

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, een Ubisoft original, is een free-to-play gigantische PvP shooter die plaastsvindt in het Ghost Recon-universum. Ghost Recon Frontline zal beschikbaar zijn voor PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Luna, Stadia en Ubisoft Connect voor Windows PC met volledige crossplay bij de lancering van de game. Spelers schrijven zich nu al in voor de eerste testfase van 14 tot 21 oktober via ghostreconfrontline.com.

Ghost Recon Frontline is ontwikkeld door Ubisoft Bucharest*, de studio die ook gewerkt heeft aan Ghost Recon Wildlands en Ghost recon Breakpoint. Ghost Recon Frontline biedt een nieuwe en nog nooit eerder vertoonde manier voor spelers om het Ghost Recon-universum te verkennen, met een free-to-play, PvP first person, militaire ervaring met meer dan 100 spelers tegelijk.
Spelers ontdekken het eiland Drakemoor, een open wereld vol met verschillende herkenningspunten en biomen. De game komt met een grote set tactische hulpmiddelen, die spelers volledige vrijheid bieden in alle gamemodi. Expedition, het paradepaardje van de game, tilt het battle royal-genre naar een volledig nieuw niveau met een compleet nieuwe invalshoek. De meer dan 100 spelers vormen squads van drie personen in een gigantische open map zonder krimpende cirkel. Deze squads moeten samenwerken om de juiste informatie bij elkaar te sprokkelen, waarna ze samen naar een dropzone moeten trekken om een extractie op te roepen. Zodra dit laatste gelukt is, krijgen alle squads de locatie van de extractie doorgecommuniceerd en is het aan hen om in te grijpen. Spelers moeten tactisch te werk gaan om succesvol te ontsnappen en zo te winnen. Andere gamemodi worden geïntroduceerd bij de lancering.

Ghost Recon Frontline komt tevens met een uniek en geavanceerd klassensysteem, waarmee spelers elke contractant kunnen upgraden en aanpassen aan de hand van hun strategie. Tijdens de eerste gesloten test zijn er drie beschikbare klassen:

  • Assault Class biedt veel voordelen in gevechten op korte afstand en bij algemene vaardigheidsmanoeuvres.

  • Support Class biedt voordelen in de vorm van superieure bescherming met versterkingsmogelijkheden.

  • Scout Class kan het gebied gemakkelijk verkennen voor de squad en vijanden op afstand onthullen en lastigvallen.

Spelers kunnen zelfs in het heetst van de strijd wisselen tussen verschillende contractanten, waardoor elk spel uniek en uiterst tactisch wordt.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page