top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands toont trailer van laatste class, samen met nieuwe game details

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software de laatste twee classes voor Tiny Tina's Wonderlands onthuld als onderdeel van een grote update met een overzicht van het multiclass-systeem, een nieuw personage en meer spannende omgevingen en vijanden. De gloednieuwe "Welcome to Wonderlands #3" trailer en Tiny Tina's Wonderlands Game Guide geven een diepere blik, en een derde Dev Diary biedt intrigerende perspectieven rechtstreeks van het Tiny Tina's Wonderlands ontwikkelingsteam.

Alle zes de classes onthuld Tiny Tina's Wonderlands heeft een diepgaand en zeer aanpasbaar class systeem dat draait om de Multiclass-mechanic waarmee je vaardigheden uit zes unieke skilltrees kunt mixen en matchen. De Stabbomancer, Brr-Zerker, Spellshot en Clawbringer zijn al eerder uit de doeken gedaan en de Graveborn en Spore Warden maken de classes die bij de lancering in Wonderlands beschikbaar zijn compleet:

  • Graveborn zijn Death-touched volgelingen die hun gezondheid opofferen om verwoestende Dark Magic aanvallen te ontketenen en de spookachtige Reaper of Bones te worden. Zij gebruiken hun Demi-Lich Companion en opofferende Action Skills om hun vijanden te laten lijden, zelfs ten koste van hun eigen levenskracht. Elke spreuk die door de Graveborn wordt uitgesproken, zal de Demi-Lich een unieke spreuk van hemzelf doen uitspreken, en ook Kill Skills activeren om helse minions op te roepen;

  • Spore Warden zijn meesters van de natuur die tornado's oproepen en volle salvo's arcane pijlen lanceren in vijandelijke linies samen met hun gifspuwende Mushroom Companion. Het zijn Gun- en Companionspecialisten die de vaardigheden van hun companions en bondgenoten aanzienlijk kunnen opvoeren, terwijl ze vernietigende vuurkracht afleveren en oprukkende vijanden vertragen met Frost tornado's. Snelheid en afstand zijn de beste vrienden van een Spore Warden.


Nieuw multiclass systeem Het beste aan Fatemaker zijn - naast alle chaotische fantasy avonturen en algehele stoerdoenerij - is het inzetten van de kracht van twee mythische classes om een echte hybride held te worden. Als je reis begint, kies je een class, waarin je de krachten en vaardigheden van een Brr-Zerker, Clawbringer, Graveborn, Spellshot, Spore Warden of Stabbomancer kunt gebruiken. Naarmate je vordert in Wonderlands, krijg je toegang tot het Multiclass-systeem en open je een secundair class-slot, met een grote wereld aan mogelijke personage-ontwerpen. Elke class wordt gedefinieerd door een permanente Class Feat, twee iconische Action Skills om uit te kiezen, en een skill tree vol passieve vaardigheden.

De gevaren van de Wonderlands De uitgestrekte en diverse wereld van de Wonderlands komt langzaam in zicht. Elk gebied heeft zijn eigen robuuste side quests, en unieke vijanden, waaronder:

  • Crackmast Cove is een toevluchtsoord voor alle soorten van gestrande scheepslui, dus je kunt het beste je zwartste kruit en je mooiste meisje meenemen, als je hun lot niet wilt delen! Het is ook de enige plaats in het spel waar je als een piraat kunt praten en niemand je daarover mag veroordelen;

  • Drowned Abyss, de nachtmerrie-achtige vlakte, ligt onder de golven van de oceaan, onder de wrakstukken van gebroken schepen en nog gebrokenere dromen. In deze gezonken spleten wemelt het van de slechteriken, zoals Coiled queens die door de diepten zwerven en de niet-coole sirens die nietsvermoedende slachtoffers naar hun waterige graven lokken.

Confronteer je vijanden De wereld van Wonderlands is een wilde en ietwat verwrongen kijk op high fantasy, met een schijnbaar eindeloze stroom monsters om tegen te vechten. Vandaag nemen we een kijkje in de keuken:

  • Piraten zijn een constante dreiging in de Wonderlands. Yo-ho-ho en een fles alcoholvrije frisdrank! Je zou denken dat de dood voldoende zou zijn om deze schurken van de zeeën op een meer sociaal constructief carrièrepad te zetten ... maar dan zou je het compleet mis hebben! Deze jongens zijn zeer toegewijd aan de rol. Dus hou je dubloenen goed bij je;

Een nieuw personage voegt zich bij de strijd Tiny Tina's Wonderlands zit vol charmante, hilarische en onorthodoxe personages. Van de tirannieke Dragon Lord tot Tiny Tina zelf, een reis door het verhaal brengt je samen met zowel bekende gezichten als gloednieuwe persoonlijkheden:

  • Bones Three-Wood's lange, ingewikkelde en trieste geschiedenis is zo goed doordacht en zeker van tevoren geschreven dat alleen al het horen ervan je de nieren uit je ogen doet huilen. Bones vaart vanaf de boeg alleen in de gevaarlijkste wateren en komt er altijd als overwinnaar en beladen met buit uit. Of, dat zou hij doen als hij nog een bemanning had. Nu brengt hij zijn dagen door met het bewaken van de zuidelijke poort van de Briny Shelf. Hij zingt liedjes die hem herinneren aan betere tijden, toen buit, liefde en het leven eeuwig leken te duren.

Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page