top of page
 • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands onthult Spellshot en Clawbringer classes in laatste update

Na The Game Awards van vorige week hebben 2K en Gearbox Software een nieuwe update uitgebracht voor Tiny Tina's Wonderlands, met een heleboel nieuwe gameplay-informatie, waaronder de onthulling van de classes Spellshot en Clawbringer, fantastische nieuwe omgevingen zoals de Weepwild Dankness, nieuwe details over wapens en damage types en nog veel meer. Bekijk zeker ook de pas uitgebrachte "Welcome to Wonderlands #2" trailer en Tiny Tina's Wonderlands Game Guide voor een meer gedetailleerde kijk op elke feature, evenals de tweede Dev Diary met inzichten van het Tiny Tina's Wonderlands ontwikkelingsteam.


Nog twee classes onthuld Creëer je perfecte held door het uiterlijk grondig aan te passen en een multiclass-systeem te gebruiken waarmee je zes unieke personage-skilltrees kunt mixen en matchen. Naast de Stabbomancer en Brr-Zerker zijn er de Spellshot en Clawbringer:

 • Spellshots zijn wapentovenaars die een constant spervuur van spreuken en kogels kunnen afvuren en hun vijanden met een vingerknip in ongevaarlijk vee kunnen veranderen. Terwijl anderen hun geweren slechts als wapens beschouwen, heeft de Spellshot rigoureus getraind tot het een verlengstuk van zijn eigen magische wil is geworden, waarbij hij geweer en grimoire samen weeft om zijn spreuken te verbeteren en zijn wapens mee te doordrenken.

 • Clawbringers zijn trouwe krijgers die donder en vlammen op hun vijanden laten neerdalen met een spectrale hamer naast hun vuurspuwende Wyvern Companion. Zij zijn een orde van krijgers die heldendom naar de Wonderlands willen brengen. Hun Dragon Aura geeft de hele groep extra damage en meer.
Nog meer omgevingen Er zijn tal van plekken om te verkennen in de Wonderlands, elk met hun eigen plot missies, robuuste side quests, unieke vijanden, en nog veel meer:

 • De Weepwild Dankness vormt een groot gevaar. Tallozen zijn in de dampen gevallen, en nog meer zijn gestruikeld over de bajillion paddestoelen en boomwortels overal. Het beste advies voor elke avonturier zou zijn om weg te blijven voordat je gezicht zo paars wordt als de paddestoelen! Maar het op één na beste advies is om je ogen open te houden en je neus, mond en alle andere mogelijke openingen die je kunt bedenken gesloten;

 • De Fearamid is zo vol van wanhoop en verlatenheid, dat je de trieste lucht bijna kunt proeven. Opgeheven skeletten, rondscharrelende ondoden en de emotionele doden sluimeren door elke gang. De weinige helden die deze plek betreden moeten zich geen illusies maken over de taak die voor hen ligt: onvoorbereid naar binnen gaan zou een grote vergissing zijn;

 • Mount Craw is de thuisbasis van een bruisende gobtropolis waar ruige, vervelende kleine Goblins en torenhoge, tirannieke Trollen zwoegen in de naam van hun onderaardse godheid. Maar niet iedereen is tevreden met hun werk. Een snottebel van een revolutie begint zich langzaam te vormen in de neusgaten van de werkers. Het is tijd om een kant te kiezen!


De shrooms zijn hier! De Wonderlands zijn even gevaarlijk als mooi, met een enorme verscheidenheid aan monsters, waaronder de de altijd populaire shroomies:

 • Shrooms zijn misschien schattig, maar ze willen je alleen maar verscheuren. Hun gepantserde kappen zwaaien omhoog om een gigantische muil vol glinsterende tanden te onthullen met je naam op elk van hen. Het immuunsysteem van het bos komt van alle kanten op je af, stuurt kiemdoders op je af om sporen van veraf te verspreiden of krachtige wandelende kolonies om je plat te stampen en het slagveld met schimmels te overspoelen;

 • Goblins zijn de met vet besmeurde duimvlekken van een suikerverslaafde schepper die net twee burrito's uit een benzinestation heeft gegeten voor de middagthee. Klein en lastig, deze nukkige kleine spruitjes richten overal waar ze kunnen vernielingen aan. Individueel zijn ze misschien zwak, maar in grote aantallen zijn ze gevaarlijk. Goblins zijn altijd aan het knutselen en zijn bedreven in allerlei soorten langeafstandswapens en -gadgets;

 • Trolls houden maar van één ding: iemand hebben om in elkaar te slaan. Daarom zul je ze aantreffen als hulp bij de oorlogsinspanningen van de skelethorde van de Dragon Lord en overal waar je de pittige neefjes van de Trolls aantreft, de Goblins. Pas op voor hun zware knuppels en geslingerde keien, maar houd je paraat - enkelen hebben op de een of andere manier spellcasting onder de knie gekregen, waarmee het verschil tussen wijsheid en intelligentie stevig is verankerd.


Nieuwe loot en combat mechanics Geniet solo van het verhaal of begin een party met maximaal drie vrienden in naadloze online multiplayer of lokale split-screen. Deel de buit of haast je om de glimmendste buit te bemachtigen met nieuwe details over de in-game mechanics. Bekijk de Game Guide voor nog meer de details:

 • Co-op. Als het op quests aankomt, hoe meer hoe beter! Je Party of Heroes in Tiny Tina's Wonderlands kan maximaal vier Fatemakers hebben die zich verenigen om het koninkrijk te redden. Natuurlijk wil Tina er zeker van zijn dat je een redelijke uitdaging aan kunt, ongeacht de grootte van de groep, dus hoe meer spelers er in je groep zitten, des te taaier je vijanden zullen zijn. Als je een nieuwe Fatemaker creëert, heb je ook de keuze uit twee opties die bepalen hoe er met loot drops en enemy scaling wordt omgegaan tijdens de multiplayer.

 • Wapens. Er zijn miljoenen verschillende wapens te plunderen in de Wonderlands, omdat elk wapen willekeurig is samengesteld uit een enorm assortiment onderdelen en componenten met hun eigen eigenschappen. Maar ze behoren allemaal tot een van de zes basiscategorieën, die overeenkomen met de zes soorten munitie die in de omgevingen te vinden zijn;

 • Damage Types. Er zijn vijf elementaire damage types beschikbaar in Tiny Tina's Wonderlands: Fire, Frost, Lightning, Poison, en Dark Magic. Als je het opneemt tegen een vijand, kijk dan welke kleur de health bar heeft; dit geeft aan welk elemental damage type het beste werkt tegen de vijand;

 • Wards. Als je de Wonderlands wilt overleven, doe je er verstandig aan om bij de eerste de beste gelegenheid Wards te zoeken. Als je Wards hebt, hullen ze je Fatemaker in een werveling van beschermende magie, zodat je zachte, vlezige delen met gemak bijlslagen en vlijmscherpe pijlen kunnen weerstaan;

 • Ringen/Amuletten. Ringen geven je uitrusting een platte boost, zoals een langere duur van je Action Skill, meer damage of meer munitie voor een bepaald type wapen, meer damage aan je companion, enzovoort. Amuletten geven eerder speciale effecten, zoals een kans om de munitie van je wapen onmiddellijk te herladen na een melee-treffer. Ze kunnen ook dingen als Class Power en damage verhogen, of dat nu al je damage over de hele linie is of meer specifieke manieren zoals gun of status effect damage;

 • Rarity. Hoe langer je al avonturiert, hoe meer je bekend bent met een universele waarheid: niet alle buit is gelijk geschapen. De wapens, spreuken en gear die je in Tiny Tina's Wonderlands vindt, zijn er in verschillende rarities, die je snel kunt herkennen aan de kleur van het voorwerp dat oplicht als het valt.


Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen, en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page