top of page
 • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands onthult nieuwe classes, omgevingen en meer in nieuwste content reveal

2K en Gearbox Entertainment hebben een heleboel nieuwe gameplaydetails vrijgegeven voor Tiny Tina's Wonderlands, de eerste van verschillende nieuwsupdates die gepland zijn in de aanloop naar de release. De onthullingen van vandaag omvatten gerichte blikken op de classes Stabbomancer en Brr-zerker, nieuwe magische omgevingen zoals Butt Stallion's Castle, een overzicht van spreuken en melee-mechanics en nog veel meer. Bekijk zeker ook de Tiny Tina's Wonderlands Game Guide voor een meer gedetailleerde kijk op elke functie, evenals de eerste Dev Diary met inzichten van de Creative Director van Tiny Tina's Wonderlands, Matt Cox.


Nieuwe Classes Uitwerken De kern van Tiny Tina's Wonderlands is dat je de perfecte held kunt creëren door het uiterlijk grondig aan te passen en een multiclass-systeem te gebruiken waarmee je zes unieke personage-skilltrees kunt mixen en matchen. Twee van die classes zijn de Stabbomancer en Brr-Zerker, die hieronder worden beschreven:

 • Stabbomancers zijn sluwe, op critical-hit gerichte moordenaars die magisch wervelende messen op het slagveld oproepen en naar believen in de schaduwen verdwijnen. Het gaat hen om het creëren en benutten van kansen. De vaardige Stabbomancer maakt gebruik van de zwaktes van zijn vijanden om op sluwe wijze vitale doelwitten te raken en vijanden neer te halen voordat ze weten wat hen geraakt heeft;

 • Brr-Zerkers zijn hardnekkige, met vorst doordrenkte vechtersbazen die hun vuurkracht aanvullen met een reeks brutale melee-aanvallen. Het zijn geharde krijgers die uit de bevroren bergen komen, met een lange rij voorouders die hun lichaam hebben getraind om de bittere kou van ijzige winters te weerstaan en zelfs te trotseren. In de strijd vechten de Brr-Zerkers het liefst van dichtbij en nemen ze de frontlinie in als een wervelende maalstroom van uitzonderlijk kille dood.
Nieuwe Omgevingen Bezoeken Van paddenstoelbossen tot piratenbaaien, spelers zullen een enorme diversiteit aan omgevingen ervaren tijdens hun avontuur door de Wonderlands. Deze omgevingen zien er niet alleen uniek en fantastisch uit, ze hebben ook hun eigen plot missies, robuuste side quests, unieke vijanden, en meer dat je zult ontdekken naarmate je vordert in het spel. De vele plaatsen om te verkennen zijn onder andere:

 • Brighthoof is het kroonjuweel van koningin Butt Stallion's prachtige koninkrijk en een baken van licht voor iedereen die ernaar verlangt te bunkeren of badass te zijn. Ondanks de ijverige bescherming door de geëerde Diamanten Garde, is de hoofdstad van de Wonderlands (recentelijk) ten val gebracht door snode vijanden;

 • Butt Stallion's Castle, Castle Sparklewithers, is helderder dan de meest stralende sterren en magischer dan de meest majestueuze tovenaars. Het kasteel straalt zo helder, dat het koninkrijk baadt in eeuwig licht;

 • Sunfang Oasis lijkt het ideale toevluchtsoord voor de niet aflatende hitte van de woestijnen in de Wonderlands, met zijn weelderige gebladerte, glinsterende lagunes en kolossale ruïnes van lang vervlogen beschavingen. Maar onoplettende reizigers die worden gelokt door deze rustgevende aanblik, zullen de altijd naderende glibber van de woeste Coiled niet opmerken tot het te laat is.

 • De Tangledrift bonenstaak tilde hele stukken aarde op toen zijn stengel groeide om de hemelen te doorboren en creëerde een op zichzelf staand ecosysteem hoog boven de wolken. Sommige mensen hebben zich aangepast aan deze belachelijk verheven levensstijl en hebben het beste gemaakt van hun verrassende hoogbouwwoningen. Maar zelfs steden in de hemel zijn niet buiten bereik van het kwaad.


Het Skeletten Leger Staat Op Tijdens je epische zoektocht om de Dragon Lord te verslaan, kom je een grote verscheidenheid aan monsters tegen, van haaien met poten tot skeletten met een bewustzijn:

 • Skeletten Leger. Bewoners van de Wonderlands worden vredig te ruste gelegd tot ze een halve meter onder de grond liggen, totdat die onnozele Dragon Lord hun overblijfselen reanimeert om zijn soldaten te worden in een onwrikbaar leger van skeletmensen. Deze knokige volgelingen lijken zich niets te herinneren van hun sterfelijke verleden en richten zich in plaats daarvan op hun hele ondode bestaan om je aan te vallen met dodelijke wapens en verwoestende spot.


Verwelkom Fan-Favoriete Karakters

 • Tiny Tina is 's werelds gevaarlijkste 13-jarige. Ze houdt van konijntjes, suiker en explosieven van professionele kwaliteit. Als Bunker Master heeft Tina de hele Wonderlands gecreëerd als een magische speeltuin om haar vrienden op te winden en te vermaken;

 • Butt Stallion is een magische diamanten tweehoorn (met twee hoorns), de heerseres die de Wonderlands overziet vanuit haar hoofdstad Brighthoof.


Het Verkennen van de Overworld, Spreuken, en Melee In de Wonderlands kun je fantastische locaties verkennen die met elkaar verbonden zijn door een uitgestrekte Overworld. Naast krachtige wapens kun je ook toverspreuken en handwapens toevoegen aan je uitgebreide arsenaal:

 • De Overworld is een onmiskenbare knipoog naar tabletop gaming, die spelers een derde-persoons, vogelvluchtperspectief geeft terwijl personages over Tina's zorgvuldig vervaardigde spelbord sprinten. De heldhaftige proporties van je personage zijn verkleind, zodat je de vele hoeken en gaten van het bord kunt verkennen. Sommige ontdekkingen zijn misschien niet zo belangrijk - een kortere weg hier, een paar met goud gevulde kisten daar - maar je kunt ook op een volledig optioneel gebied stuiten dat sommige avonturiers misschien helemaal missen;

 • Spellcasting is een feest in Tiny Tina's Wonderlands, want de meeste spreuken hebben een korte cooldown, zodat je regelmatig magie uit je vingertoppen kunt toveren. Sommige spreuken maken korte metten met vijanden, roosteren ze met vuur of sturen ze de lucht in met een minitornado; andere bieden meer nut, zoals het geven van een beetje bescherming aan jou en je bondgenoten of verminderde cooldowns;

 • Melee gevechten maken de Drievuldigheid van Tiny Tina's Wonderlands compleet. Naast je wapens en toverspreuken beschik je ook over een speciaal wapen voor de strijd, dat je altijd bij de hand hebt. Het is niet waarschijnlijk dat dit wapen voorrang krijgt op het geweer in je rechterhand en de spreuk in je linker, maar met een paar close-up slagen in het gevecht kom je al een heel eind.


Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gelanceerd op de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en PC via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen, en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Kommentarer


bottom of page