top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands onthult inhoud post-launch Season Pass

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software nieuwe details onthuld over wat fans kunnen verwachten van de post-launch content in de Tiny Tina's Wonderlands Season Pass. De Season Pass is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Chaotic Great Edition en bevat vier nieuwe post-launch content drops met formidabele eindbazen en onbekende settings, een zevende class die het Multiclass-systeem nog verder uitbreidt, en een reeks cosmetica in het Butt Stallion Pack.Vier Spannende Post-Launch Content Drops Elk van de vier nieuwe content drops begint in Dreamveil Overlook, waar de raadselachtige waarzegster Vesper op een publiek wacht. Kijk in de Mirrors of Mystery die zij overziet en je wordt meegesleept naar illusionaire omgevingen, elk bestaande uit vijf levels om doorheen te vechten, gevolgd door een angstaanjagende nieuwe boss encounter. Elke Mirror of Mystery-content drop zal beschikbaar zijn voor individuele aankoop, maar je kunt je ticket voor alle vier met de Season Pass ponsen.De final boss in elke Mirror of Mystery wordt in de loop der tijd steeds machtiger en de verhalen van Vesper zijn ontworpen om opnieuw gespeeld te worden, zodat je je vaardigheden kunt testen tegen de stijgende moeilijkheidsgraad. Elke keer dat je de steeds angstaanjagendere vormen van de boss verslaat, verdien je Lost Souls waarmee je aan Vesper's Wheel of Fate kan draaien. Als je aan dit griezelige apparaat draait, kan je Legendarische wapens, uitrusting en andere voorwerpen verdienen.


Eindeloze Mogelijkheden en Customisatie Als je een content drop voltooit, voeg je ook de bijbehorende levels en boss toe aan de pool met mogelijkheden in de Chaos Chamber, het eindeloos herspeelbare eindspel van Tiny Tina's Wonderlands. Hiermee breid je de talloze combinaties voor je gerandomiseerde dungeon uit, waardoor elke run nog onvoorspelbaarder wordt. Voor meer info over hoe de Chaos Chamber werkt, bekijk de laatste Dev Diary. De vierde content drop na de lancering introduceert ook de toevoeging van een nog aan te kondigen zevende class aan het rooster van zes classes die je kunt mixen en matchen in de basisgame. Met een eigen Class Feat, twee nieuwe Action Skills en een unieke skill tree om mee te spelen, zorgt de zevende class voor nog meer Multiclass-mogelijkheden. De Season Pass wordt afgerond met het Butt Stallion Pack, met cosmetische items die zijn goedgekeurd door Queen Butt Stallion zelf en waar andere Fatemakers jaloers op zullen zijn. Inbegrepen in het Butt Stallion Pack zijn de Diamond Guard Armor Presets (drie items), het Crystal Glitter Makeup Pack (vijf items), de Adamant Throne Banner Set (twee items) en het Diamond Hero Statue Material.Diamond Pony Glider Komt naar Fortnite

In samenwerking met Epic Games kruist de chaotische fantasiewereld van Tiny Tina's Wonderlands met Fortnite via de Diamond Pony Glider, die je kunt krijgen als een limited-time bonus wanneer je een digitale kopie van Tiny Tina's Wonderlands koopt in de Epic Games Store!*Je vijanden zullen stomverbaasd en stikjaloers zijn als ze je sierlijk door de lucht zien zweven met je Diamond Pony Glider. Als je hem activeert, teleporteert de magische diamanten tweehoorn zelf met een elegante hinnik naar je toe, terwijl ze sierlijk een wapen uitscheidt dat snel door de wind wordt weggeslingerd voordat het op het eiland kan landen. Dan galoppeert ze onder je voeten en laat je vriendelijk op haar glinsterende rug surfen terwijl jullie twee door de lucht vliegen en een regenboogspoor in je kielzog achterlaten. Als je een van de edities van Tiny Tina's Wonderlands koopt in de Epic Games Store, krijg je na de release op 25 maart 2022 de Diamond Pony Glider die je in Fortnite kunt gebruiken. Dat geldt ook voor vooraankopen!


Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page