top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands onthult Endgame Chaos Chamber Experience

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software de Chaos Chamber onthuld, de eindeloos herspeelbare core endgame ervaring voor Tiny Tina's Wonderlands. In de mythische Chaos Chamber bevindt zich een steeds veranderende poort naar een willekeurige dungeon, vol unieke variabelen, dodelijke vijanden en methodes om je run meer of minder uitdagend te maken, afhankelijk van hoe dapper je je voelt. Bekijk de nieuwe trailer voor een directe blik op de Chaos Chamber en de nieuwste Dev Diary voor perspectieven van het Tiny Tina's Wonderlands-ontwikkelingsteam over de beproevingen die spelers te wachten staan, hoe je een voorsprong kan krijgen op vijanden en meer.

Een Chaos Chamber run bestaat uit drie willekeurige dungeon kamers, een mini-boss gevecht, nog drie dungeon kamers, en een main boss fight. Spelers lopen door de Chaos Chamber en kiezen na elke kamer uit twee portals om te bepalen wat er in de volgende kamer te wachten staat. Extra factoren zijn onder andere:

  • Crystals: Tijdens de Chaos Chamber run kunnen spelers Crystals verzamelen en gebruiken om meer beloningen te verdienen. Spelers kunnen Crystals verzamelen door een kristallen, regenbooggloeiende dobbelsteen kapot te slaan die verschijnt na het voltooien van een kamer en door optionele nevendoelen te voltooien die willekeurig aan elke kamer worden toegewezen;

  • Blessings: Door genoeg kristallen te verzamelen om een altaar te activeren, kunnen spelers Blessings ontvangen, variërend van verhoogde critical damage of munitie capaciteit, tot melee attack en movement speed buffs, en nog veel meer;

  • Curses: Het tegenovergestelde van Blessings, Curses zijn de debuffs die de rest van de run blijven en die het voor spelers moeilijker kunnen maken om te overleven - maar hogere risico's brengen betere beloningen met zich mee.

Na het voltooien van de Chaos Chamber wacht er een kist vol begeerlijke buit op je in het Loot of Chaos-gebied. Je verdient ook Moon Orbs, een in-game valuta die je kan uitgeven in een Enchantment Re-roller station om je favoriete uitrusting te verfijnen. Maar voor de toegewijde loot grinders schuilt de echte winst in de Chaos Chamber misschien wel in de buik van de gesponnen, lichtelijk verontrustende konijnenstandbeelden die je uitrusting uitbraken als ze genoeg Crystals te eten krijgen.Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page