top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tiny Tina's Wonderlands onthult crossplay voor alle launch platformen en meer

2K en Gearbox Software hebben een aantal nieuwe details bekendgemaakt voor Tiny Tina's Wonderlands, de langverwachte fantasievolle variant op het shootergenre die op 25 maart 2022 uitkomt. Met de lancering voor de deur wordt er vandaag meer bekend gemaakt over crossplay-ondersteuning, splitscreen-opties, pc-specs en wereldwijde releasetiming, zodat je er helemaal klaar voor bent om je op dag één in de chaotische fantasie te storten.


Crossplay

Zoals onlangs onthuld, zal Tiny Tina's Wonderlands crossplay ondersteunen tussen Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store. Co-op is een spannende manier om de Wonderlands te ervaren, met twee opties om te bepalen hoe buit valt en vijanden schalen tijdens multiplayer. Het maakt niet uit op welk platform je speelt, je kunt via SHiFT Matchmaking samenwerken met vrienden op verschillende platforms voor een onvergetelijk avontuur vol fantasie. Meer informatie over hoe je crossplay kunt inschakelen, vind je op de officiële website van de game.

Daarnaast komt crossplay voor Borderlands 3 in de toekomst naar PlayStation 5 en PlayStation 4, zodat je met je vrienden kunt spelen op Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia en pc via Steam en de Epic Games Store.


Split-screen

Je kunt ook samen met je vrienden op zoek gaan naar lokale split-screen multiplayer voor Tiny Tina's Wonderlands op consoles. Spelers op PlayStation 5 en Xbox Series X|S kunnen met maximaal vier spelers lokaal split-screen spelen, terwijl PlayStation 4 en Xbox One split-screen voor twee spelers ondersteunen. Op alle consoles kun je kiezen tussen een horizontaal of verticaal split-screen in co-op voor twee spelers.


Release timing

Als je op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 of PlayStation 4 speelt, is de releasetijd van Tiny Tina's Wonderlands afhankelijk van je regio. In de meeste regio's begint de release om middernacht plaatselijke tijd. De game is op 25 maart vanaf 00u00 CET beschikbaar op consoles. Op pc is de game vanaf 25 maart om 00.00 uur CET beschikbaar via de Epic Game Store in alle markten. Ga voor een volledig overzicht van de releasetijden per regio naar de officiële website van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page