• Game4Me

The Third Remastered komt als gratis upgrade naar Xbox Series X|S & PS5

Deep Silver heeft aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered op 25 mei verschijnt voor 9e generatie consoles, naast een launch op Steam en GOG op 22 mei.|

Saints Row: The Third Remastered op Xbox Series X|S en PS5 laat spelers de game ervaren met betere grafische settings vergelijkbaar met de PC-versie op de hoogste settings. De in-game engine kan vanwege de krachtige nieuwe hardware nòg beter op visueel gebied presteren met schitterende belichting, texture resolutie en andere visuele effecten.
Op de 9e generatie consoles zijn de framerates hoger, met als resultaat de meest vloeiend mogelijke gameplay. Gamers kunnen de game spelen met 60 frames per seconde en een dynamische 4K resolutie voor heerlijk soepele actie.

Xbox Series S-eigenaren krijgen een extra optie om de game in twee modi te spelen, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers. Performance Mode zet de game vast op 60fps met een resolutie van 1080p. Beauty Mode vergrendelt de framerate op 30fps met een opgeschaalde 4K resolutie. PlayStation 5-eigenaren kunnen gebruik maken van Activities en de markante paarse gloed van de Saints is op de DualSense controller zichtbaar.

Eigenaren van Saints Row: The Third Remastered en een 9e generatie console kunnen gratis van deze upgrades genieten – Free Upgrade en Smart Delivery zijn gegarandeerd bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S versies. Vanwege de SSD’s aan boord zullen deze nieuwe versies razendsnel laden, waardoor spelers zonder te wachten aan de slag kunnen gaan.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven