top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Settled Systems – A Starfield Animated Anthology

Bethesda Game Studios nodigt je uit om meer te leren over de mensen en culturen van Starfield met The Settled Systems - A Starfield Animated Anthology. The Settled Systems biedt een kijkje in drie van de grootste steden van Starfield. Volg een bezorgpiloot in New Atlantis op zoek naar het opwindende leven van de elite; een gestrande wees op zoek naar een uitweg uit Akila City; en twee straatratten die worstelen om te overleven in de onderbuik van Neon. Supra Et Ultra In de stad New Atlantis, de hoofdstad van de United Colonies, wil een koerierpiloot genaamd Kent leven in het meest begeerde deel van de Settled Systems. Nadat hij zich heeft aangesloten bij de UC Vanguard en zich opwerkt tot de elite van de hoofdstad, realiseert Kent zich al snel dat de avonturen die hem buiten de planeet te wachten staan, zijn waar hij echt naar verlangt.

Where Hope is Built Vanna, een Akila-wees uit de beroemde Colony Wars wil dolgraag de sterren verkennen en er staat haar maar één ding in de weg: een werkend schip. Haar zoektocht naar reparatieonderdelen leidt haar door de hele stad en brengt haar in onverwacht gevaar, terwijl ze haar droom benadert.

.The Hand that Feeds Twee straatratten uit Neon, Ada en Harper, zijn partners in crime die rondkomen door het bestelen van de rijke feestgangers die naar de "plezierstad" komen om zich uit te leven. Wanneer Ada voor een moreel dilemma komt te staan, trekt ze al snel de aandacht van de alziende Ryujin industries, die haar een opwindende nieuwe kans biedt. Maar tegen welke prijs?


Starfield komt 6 september uit op Xbox Series X|S en pc. Spelers kunnen nu een pre-order plaatsen of de game op dag één spelen met Game Pass. Als je de Premium- of Constellation Edition pre-ordert, krijgen spelers tot vijf dagen eerder toegang tot de game, afhankelijk van de aankoopdatum en onder voorbehoud van mogelijke storingen en verschillen in tijdzones. Je kunt hier meer informatie vinden op ons mediaportaal.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page