top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons

Piloten, maak je klaar! Electronic Arts, Motive en Lucasfilm hebben vandaag tijdens het launch event van Mando Mondays aangekondigd dat Star Wars: Squadrons een gratis update krijgt, met in-game items gebaseerd op de Lucasfilm serie The Mandalorian, die exclusief te streamen is via Disney+. Deze unieke update is beschikbaar vanaf woensdag 28 oktober - net op tijd voor de première van seizoen 2 op vrijdag 30 oktober!

Star Wars: Squadrons-spelers kunnen met de update acht nieuwe (gratis) cosmetische items - geïnspireerd op het eerste seizoen van The Mandalorian - vrijspelen om hun starfighters te versieren. De update brengt nieuwe cockpit-cosmetische items voor voor beide facties, waaronder één hologram, één sticker, één dashboard-flair (inclusief Mysterious Creature bobblehead om het dashboard van een ​​New Republic-starfighter te versieren) en één hangende flair voor zowel Imperial- als New Republic-starfighters.


Je kunt de nieuwste Star Wars: Squadrons Pilot Briefing met meer informatie over de op The Mandalorian geïnspireerde items hier vinden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page