top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom videogame komt uit op 4 juni

Outright Games kondigt samen met Atomic Cartoons (de Kids & Family-afdeling van Thunderbird Entertainment) en ontwikkelaar Stage Clear Studios aan dat The Last Kids on Earth and the Staff of Doom op 4 juni zal verschijnen. voor Switch, PlayStation, Xbox en PC.

In The Last Kids on Earth and the Staff of Doom kunnen fans zich verdiepen in een nieuw verhaal waarin ze de stad Wakefield moeten verkennen en het opnemen tegen hordes zombies. Kruip in de huid van de legendarische helden uit de reeks: Jack, Quint, June en Dirk, en ga op zoek naar de ontbrekende stukken van de immens krachtige Staff of Doom, terwijl ze het opnemen tegen Malondre Koningin van de Slime Monsters, die Rezzoch the Ancient Destructor of Worlds tracht op te roepen. Spelers kunnen op release tot en met vier spelers in de offline couch co-op modus spelen. Een patch zal nadien online multiplayer toevoegen.


De gloednieuwe game is gebaseerd op de boekenreeks The Last Kids on Earth van Penguin Random House, waarvan meer dan vijf miljoen gedrukte exemplaren zijn verkocht over de hele wereld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page