top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Last Kids on Earth and The Staff of Doom lanceert vandaag voor consoles en PC

De kindvriendelijke, zombie-actievideogame gebaseerd op de bestverkochte boeken van New York Times en de met Emmy bekroonde Netflix-serie 'The Last Kids on Earth' wordt officieel gelanceerd

De zombie-apocalyps is aangebroken en het is tijd om je voor te bereiden op een epische strijd! Outright Games heeft samen met Atomic Cartoons (de Kids and Family Division van Thunderbird Entertainment), en ontwikkelingsstudio Stage Clear Studios vandaag The Last Kids on Earth and The Staff of Doom gelanceerd. Het productiepartnerschap wordt beheerd door de wereldwijde agent van Atomic Cartoons voor merchandise, licenties en videogames, Cyber Group Studios.Dit gloednieuwe actie-avontuur is geïnspireerd op de bestverkochte boeken van de New York Times en de met een Emmy bekroonde Netflix-serie The Last Kids on Earth, en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en Steam.


In The Last Kids on Earth and the Staff of Doom kunnen fans zich onderdompelen in een geheel nieuw verhaal, de enorme stad Wakefield verkennen en het opnemen tegen hordes zombies. Speel als de legendarische helden van de serie, Jack, Quint, June en Dirk, terwijl ze op zoek gaan naar de ontbrekende stukken van de ultrakrachtige 'Staff of Doom' en proberen Maondre, de koningin van de slijmmonsters, te verslaan terwijl ze probeert Rezzoch, de oude vernietiger van werelden, op te roepen. Spelers kunnen in de offline coöpmodus voor 1 tot 4 spelers springen, wat later dit jaar zal worden gevolgd door een patch die online multiplayer-functionaliteit zal toevoegen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page