top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom komt in lente 2021 naar consoles en PC

Outright Games, samen met Atomic Cartons, o ntwikkelaar Stage Clear Studios en Cyber Group Studios zijn verheugd aan te kondigen dat The Last Kids on Earth and the Staff of Doom zal verschijnen in de lente van 2021. Deze gloednieuwe, kindvriendelijke zombie- en monster-actiegame zal beschikbaar zijn voor PC, Switch en PlayStation.


The Last Kids on Earth speelt zich af in een spookachtige wereld en fans kunnen zich helemaal laten meeslepen in de immense te ontdekken levels vol hordes zombies die je moet zien te verslaan. Je kunt de actie induiken tot 4 speler co-op, al dan niet online. Fans kunnen spelen als de gekende en legendarische helden uit de serie Jack, Quint, June en Dirk, op zoek naar de ontbrekende stukken van de superkrachtige Staff of Doom en terwijl ze het opnemen tegen Malondre the Queen of the Slime Monsters, die Rezzoch the Ancient, Destructor of Worlds tracht op te roepen.

De authentieke voicecast van de Netflix-reeks komt terug in character in de game, zowel Nick Wolfhard, Montse Hernandez, Garland Whitt als Charles Demers.


De The Last Kids on Earth-boekenreeks verkocht tot op heden meer dan 5 miljoen exemplaren over de hele wereld met 8 titels uitgegeven door Penguin Young Readers. Het laatste boek in de reeks, The Last Kids on Earth and the Skeleton Road, releasete op 15 september en was een instant bestseller. De meest recente nieuwe episodes van de Netflix-animatieserie waren op 16 oktober beschikbaar.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page