• Game4Me

The King of Fighters XV vanaf vandaag verkrijgbaar

SNK Corporation en Koch Media maken met plezier bekend dat het fighting game-fenomeen The King of Fighters XV (KOF XV) vandaag verschijnt voor PlayStation5, PlayStation4 en Xbox Series X|S.

The King of Fighters XV bevat een totaal van 39 personages, inclusief beroemde helden en wedergeboren favorieten van de fans. Naast het klassieke 3-tegen-3 vechtsysteem introduceert de game de nieuwe mechanic SHATTER STRIKE, waarmee spelers vijandelijke aanvallen kunnen counteren. Daarnaast kunnen spelers genieten van de verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick). Met de RUSH-functie kunnen spelers combo’s uitvoeren door snel op aanvalsknoppen te drukken. De vele vernieuwingen, inclusief vernieuwde en spectaculaire special moves, zorgen ervoor dat gevechten in deze game explosiever dan ooit aanvoelen.
Sinds het debuut in 1994 heeft de KOF-vechtspellenserie het genre op zijn kop gezet met indrukwekkende personages en unieke spelsystemen. Zes jaar na de laatste titel in de serie keert The King of Fighters XV terug om alle voorgangers te overtreffen met verbluffende graphics, uitdagende systemen en een verbeterde online-ervaring.

Het verhaal van het nieuwste deel in de King of Fighters-saga sluit aan op het verhaal van de voorganger. Helden uit Orochi, NESTS en Ash komen allemaal bij elkaar in KOF XV, waarin het verhaal dit keer tot een explosief hoogtepunt komt.

KOF XV laat spelers tegen elkaar strijden via het klassieke 3-tegen-3-teamvechtsysteem. Nieuw in de serie is SHATTER STRIKE, een handige mechanic waarmee spelers vijandelijke aanvallen kunnen counteren. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van een verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick). En dan is er nog de RUSH-functie, die spelers combo’s laat uitvoeren door snel op de aanvalsknoppen te drukken. De vele vernieuwingen, inclusief vernieuwde en spectaculaire special moves, zorgen ervoor dat gevechten in deze game explosiever dan ooit aanvoelen. Bereid je dus voor op ongekende snelheid en opwinding als je aan KOF XV begint!

De game maakt gebruik van rollback-netcode om vertragingen in online-matches te voorkomen, zodat online-potjes soepeler verlopen. The King of Fighters XV biedt een breed scala aan online-functies, waaronder RANKED MATCH, CASUAL MATCH, ROOM MATCH en ONLINE TRAINING. Er is ook een nieuwe DRAFT VS-mode, waarin je het opneemt tegen een tegenstander om als eerste je favoriete personage te claimen. KOF XV biedt crossplay op Sony-consoles, zodat PlayStation4- en PlayStation5-bezitters online tegen elkaar kunnen knokken.

De Gallery van KOF XV biedt niet alleen plaats aan stemmen van personages en in-game cinematics, maar ook een speciale korte tekenfilm die is geregisseerd door de wereldberoemde artist Masami Obari. Daarnaast is er het nieuwe DJ STATION met meer dan 300 populaire muziektracks uit de hele KOF-serie. Spelers kunnen er zelfs voor kiezen om tijdens gevechten hun favoriete nummers op de achtergrond te laten klinken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven