top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition is hier

The Elder Scrolls V: Skyrim blaast op 11 november tien kaarsjes uit sinds de lancering. Vandaag vieren we dat met de wereldwijde community terwijl we terugblikken op een decennium dat rijk is aan herinneringen, memes en epische avonturen. Het jubileum is ook een moment om vooruit te kijken naar de nieuwe reizen en ervaringen die te wachten staan op terugkerende Skyrim spelers.


De viering van vandaag bevat iets voor iedere Dragonborn. Om te beginnen nodigen we fans van over de hele wereld uit om de klanken van Skyrim te vieren met een once-in-a-lifetime optreden van het London Symphony Orchestra en London Voices. Stem vandaag om 20.00 uur af op het officiële Bethesda YouTube- en Twitch-kanaal voor dit evenement dat je gezien moet hebben.

Het feest gaat door voor alle huidige en toekomstige Skyrim Special Edition-bezitters, aangezien we vier gratis Creations weggeven, waaronder nieuwe quests, items, Survival Mode en Fishing - allemaal vandaag beschikbaar! The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition is eindelijk verkrijgbaar en bevat nieuwe en alle eerder uitgebrachte Creation Club-content, waardoor het de meest uitgebreide versie van Skyrim ooit is..


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentarios


bottom of page