top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Elder Scrolls Online: High Isle is nu wereldwijd verkrijgbaar op PC

Vandaag brengen ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks het nieuwste hoofdstuk in de ESO-saga uit: The Elder Scrolls Online: High Isle. Dit is nu verkrijgbaar voor PC/Mac en Stadia en vanaf 21 juni voor Xbox- en PlayStation-consoles.


Deze nog nooit eerder betreden Elder Scrolls-wereld is het toneel van een gloednieuw Elder Scrolls-verhaal waarin politieke intriges centraal staan. De landen van High Isle zijn de perfecte locatie voor alliantieafgevaardigden om vredesbesprekingen te voeren die een einde moeten maken aan de Three Banners War. Hoewel de top wordt georganiseerd door de nobele Society of the Steadfast, zullen spelers op hun hoede moeten zijn voor de Ascendant Order en hun chaotische motieven. De meer dan 20 miljoen spelers van ESO komen terecht op een paradijselijk eiland, boordevol middeleeuwse cultuur en architectuur, inclusief prachtige kastelen en spannende toernooien.


De Systres Archipelago, een nog niet eerder verkende regio, is geïnspireerd op de winderige Mediterrane kusten. Hier vind je het prachtige High Isle, de thuisbasis van de Bretons, die afstammen van zowel mensen als elfen. De sociale elite leeft in het feodale Gonfalon Bay, de zetel van de politieke macht op High Isle. Met name meedogenloosheid is hier een deugd, dus spelers moeten op hun tellen passen!


Afgelopen jaar maakten ESO-spelers kennis met Companions en in 2022 breidt ZeniMax Online Studios dat systeem uit. Spelers krijgen toegang tot twee gloednieuwe Companions: Ember, een Khajiit die op straat is opgegroeid en aanleg heeft voor magie en de Breton Isobel, een ridder in spe die spelers rechtvaardig wil behandelen.Ook nieuw in 2022 is het kaartspel Tales of Tribute, dat in de wereld van ESO gespeeld kan worden. Deze unieke bouwgame met grondstoffen is uitgevonden in High Isle en biedt PvP- en PvE-mogelijkheden. Spelers kunnen zelfs hun rang verhogen via het levelsysteem van Tales. Ook zijn er allerlei coole beloningen, zoals meubels, transmute stones en zelfs een speciale verhaallijn, die ontgrendeld kunnen worden door het op te nemen tegen specifieke NPC's in de hele wereld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page