top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Dawning keert vandaag terug in Destiny 2: Season of the Wish

The Dawning, een jaarlijks terugkerend en gratis in-game-evenement, gaat vandaag van start in Destiny 2: Season of the Wish. Spelers kunnen zich verzamelen bij de Holiday Oven, kosmische liedjes delen en smakelijke traktaties aan hun vrienden geven. Spelers moeten hiervoor vijanden verslaan en ingrediënten verzamelen om koekjes te bakken. Deze kunnen ze vervolgens als cadeau weggeven en verschillende beloningen ontvangen. The Dawning is vanaf vandaag speelbaar en duurt tot en met 2 januari 2024.





The Dawning Event Card

De Event Card is voor alle spelers beschikbaar en biedt uitdagingen die Dawning Spirit oplevert. Bij het upgraden van de Event Card verdienen spelers Event Tickets om beloningen te ontgrendelen, waaronder een Exotic Ghost, een Legendary-emote, een transmat-effect en een Ghost-projection. Tevens levert het schenken van koekjes ook Dawning Spirit op. Dat kan worden gebruikt om nieuwe en herhaalde beloningen te verdienen, inclusief weapon focusing.


Nog meer beloningen

Voor degenen die deelnemen aan de winterfestiviteiten is onder andere de nieuwe Legendary Arc Glaive Albedo Wing beschikbaar als beloning. Ook zijn er nieuwe Dawning-armor-ornaments beschikbaar in Eververse. Alle spelers die de Amateur Baker Event Challenge voltooien vóór 2 januari 18:59 uur, krijgen de mogelijkheid om via Bungie Rewards een fysieke Dawning Beanie met verwijderbare sneeuwbal-pompon aan te schaffen. 


Fireteam Finder

De nieuwe functie genaamd Fireteam Finder laat spelers eenvoudig andere Guardians vinden om onder andere dungeons, raids en seizoensgebonden activiteiten mee te spelen. Fireteam Finder gaat door als een permanente functie, maar Bungie gaat deze nog verder verfijnen tijdens de bétafase. Geen enkele Guardian hoeft meer alleen te strijden, want Fireteam Finder is beschikbaar voor alle spelers in Destiny 2.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page