top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me onthult diens angstwekkende locatie in nieuwe trailer

Vanaf deze herfst opent The Devil in Me de deuren naar een volledig nieuwe cast en bijhorend angstaanjagend verhaal. De nieuwe trailer geeft een korte, doch verontrustende kijk op wat er de nietsvermoedende cast te wachten staat. De Lonnit Entertainment TV-crew ontvangt een mysterieus telefoontje waarin een man genaamd Granthem Du’Met zichzelf voorstelt en de belofte maakt een rondleiding te geven doorheen een waarheidsgetrouwe recreatie van het H. H. Holmes 'moord' kasteel; een idee waarvan Lonnit Entertainment-oprichter Charlie Lonnit denkt dat het zijn show zal redden.



De Oscar-genomineerde Jessie Buckley maakt onderdeel uit van de crew die het vreemde hotel gaat bezoeken, waar alles in een val verandert, opgezet door Granthem Du’Met. Geobserveerd, geisoleerd en gemanipuleerd als ratten in een doolhof; het wordt al snel duidelijk dat de crew voor onmogelijke keuzes zal komen te staan waar ze nadien spijt van zullen of hebben of zelfs nooit zullen overleven! Klaar om je eigen kamer te boeken en de moordenaar in de ogen te kijken? Stap het hotel binnen in de nieuwe trailer en geniet van je verblijf!


  • Een animatronic bust figurine (11 cm),

  • Een exclusieve postkaart en enveloppe,

  • Een Lonnit Entertainment-visitekaartje,

  • Een kaart van Hotel Island.

Een nieuwe diorama van The Curator en een vinyl van de game-soundtrack kan je vanaf nu ook pre-orderen.


The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me verschijnt deze herfst op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page