top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes verschijnt in 2021

Met trots kondigen Bandai Namco Entertainment Europe en Supermassive Games aan dat The Dark Pictures: House of Ashes - het derde verhaal in The Dark Pictures Anthology - in 2021 wordt uitgebracht voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.


Nu het conflict in Irak ten einde loopt in 2003, sluit CIA field operative Rachel King zich aan bij een militaire elite-eenheid tijdens een inval in een vermoedelijke ondergrondse faciliteit voor chemische wapens in de schaduw van het Zagros-gebergte.


Aangekomen bij de coördinaten wordt de eenheid in een hinderlaag gelokt door een lokale patrouille onder leiding van sergeant Salim Othman. Tijdens de slag opent een aardbeving zinkgaten in de grond, waardoor beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel terechtkomen. In de duisternis onder de Arabische woestijn wordt iets kwaads gewekt. Een nest van oude en onaardse wezens is woest en heeft een nieuwe prooi om op te jagen.


Terwijl de overlevende door de onderwereld proberen te navigeren en aan de angstaanjagende dreiging proberen te ontsnappen, worden ze geconfronteerd met afschuwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen. Zullen ze elk prioriteit geven aan hun eigen overleving of zullen ze hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten?


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page