top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Crew Motorfest dit jaar verkrijgbaar

The Crew Motorfest, de nieuwste game in de The Crew-serie, is dit jaar verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat The Crew Motorfest onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
Welkom bij Motorfest! Dit unieke festival laat spelers genieten van de beste ervaringen die de autocultuur te bieden heeft. Motorfest geeft autoliefhebbers de mogelijkheid om hun ultieme bucketlist te vervolledigen met een reeks op maat gemaakte races, thema-events en andere unieke uitdagingen. Op welke manier spelers ook van auto’s en autorijden houden, er is voor ieder wat wils.

The Crew Motorfest is neergestreken op een van de meest adembenemende en levendige plekken op aarde: het eiland O'ahu in de Hawaïaanse eilandengroep. Dit is de perfecte speeltuin om spelers zich samen met hun voertuigen te laten vermaken: racen door de straten van Honolulu, de asgrauwe vulkaanhellingen afdalen, avonturieren diep in het weelderige regenwoud, driften over de gevaarlijke bergwegen of gewoon chillen op het zonnige strand. Alleen of met hun crew verkennen spelers het hele eiland achter het stuur van honderden van de meest legendarische voertuigen.

Dit is nog maar het begin! Spelers kunnen de komende maanden meer info verwachten over het volledige Motorfest-programma.

Het ontwikkelingsteam van Ubisoft Ivory Tower is vastbesloten om alle spelers een spannende en betekenisvolle ervaring te bieden. Daarom kunnen de meest betrokken spelers vanaf morgen, 1 februari, reeds achter het stuur kruipen via het Insider-programma. Deze gesloten test, verdeeld in verschillende fasen, zal het ontwikkelingsteam helpen feedback te verzamelen om een optimale spelerservaring te garanderen bij de lancering en ook daarna. De eerste fase van het Insider-programma blijft beperkt tot PC om snelle iteraties mogelijk te maken. Tijdens de laatste fasen wordt deze gesloten test opengesteld voor consoles. Spelers kunnen zich vanaf nu registreren voor een kans op deelname aan het Insider-programma via www.thecrewgame.com/insiderprogram.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page