top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Crew 2 Season 3 Episode 2: US Speed Tour West nu gratis beschikbaar

The Crew 2 Season 3 Episode 2: US Speed Tour West is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Na het verkennen van de Oostkust van de Verenigde Staten, neemt de US Speed Tour spelers mee om de Westkust te ontdekken. Tevens ervaren spelers elke week een nieuwe race naar een andere stad waarin onderweg speciale events plaatsvinden.

Spelers krijgen de kans om mee te doen in de meest uitdagende competitie die Motorflix ooit geproduceerd heeft. US Speed Tour West spoort spelers aan om zichzelf uit te dagen, achter het stuur van hun gloednieuwe voertuigen te stappen en competities te winnen door te racen langs de meest iconische plaatsen van de Westkust.
Daarnaast wordt er een heel nieuw merk geïntroduceerd om de beschikbare voertuigen van The Crew 2 verder uit te breiden, genaamd Creators, met het doel om ieder seizoen een nieuw voertuig toe te voegen. Elk nieuw Creators-voertuig is gecreëerd door 3D-artiesten en -ontwerpers, zoals Yasiddesign, wie een perfecte mix tussen een Alpha Grand Prix-auto en een tractor heeft waargemaakt: de Yasiddesign x American Petrol Ed.

Episode 2: US Speed Tour West bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen naast de nieuwe Creators-toevoeging, zoals de Mazda MX-5 Miata NA Spearhog Ed. (Rally Raid) en de Lancia Delta S4 Hoodlum Racing Crew Ed. (Rallycross). Tevens krijgen spelers maandelijks weer nieuwe voertuigen zoals de Chevrolet Corvette C3 Touring Car Ed. (Touring Car) of de XtremAir XA42 (Air Race). Spelers kunnen verder meer voertuigtoevoegingen verwachten in de loop van de Episode.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page