top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Crew 2 Season 2 Episode 1: The Agency nu gratis beschikbaar

The Agency, de eerste episode van seizoen 2 van The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert een nieuwe gamemodus, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.
Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode is Motorflix, een welgekende televisieproducent, bezig aan een nieuwe TV-serie. Spelers kruipen in de huid van een geheim agent en moeten hun aartsvijand The Shadow weerhouden van zijn kwaadaardige plannen. Ook introduceert de eerste episode de nieuwe gamemodus Stunt, waarin spelers binnen de tijd een bepaalde plek moeten bereiken terwijl ze zoveel mogelijk stunts uitvoeren om hun score te maximaliseren. Tevens brengt deze update nieuwe LIVE Summits én voor de eerste keer cabriolets naar de game, waaronder de Porsche 911 Speedster en de BMW Z4 M40i.

Tot slot introduceert The Agency een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen zoals de Jaguar F-Type SVR Coupe Professional Edition 2017 of de Jaguar E-Type Series 1 Roadster 1961.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page