top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The Addams Family: Huize Herrie’ verschijnt op consoles en pc net op tijd voor Halloween

Metro Goldwyn Mayer (MGM) en Outright Games werken samen met ontwikkelaar PHL Collective aan ‘The Addams Family: Huize Herrie’. Deze gloednieuwe videogame draait rond de iconische spookachtige familie en laat hen op een nieuw avontuur vertrekken die zich afspeelt in de wereld van de geanimeerde filmfranchise. De game zal net op tijd voor Halloween verschijnen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en PC.


In de hilarische 3D platform adventure game speel je als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia in 4-speler co-op en kan er met de ganse familie worden gehuiverd! Help de Addams Family hun villa te redden van een mysterieuze bezoeker die erop uit is alles over te nemen. Verken de villa’s donkerste hoekjes, ontdek diens magische mysteries en onthul geheimen gebruikmakend van de speciale vaardigheden van elk personage, waaronder Gomez’ Mazurka Saber en Wednesdays huisdier octopus Socrates. Los samen puzzels op en ontdek relieken die meer zullen onthullen over de geschiedenis van de villa.

'The Addams Family: Huize Herrie' wordt de eerste Addams Family-videogame die sinds 2001 op de console wordt gelanceerd. De tijdloze aantrekkingskracht van de 'Addams Family' strekt zich uit over generaties met veel fans die dol zijn op het alomtegenwoordige thema en gerelateerd zijn aan de diverse cast waaruit de multi-generationele familie bestaat. De franchise, die debuteerde als een stripverhaal, heeft tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten geïnspireerd gedurende de meer dan 80 jaar van angstaanjagende populariteit. De familie keerde terug in 2019 met de geanimeerde ‘The Addams Family’, met een cast vol sterren en een enorm succes, dat wereldwijd meer dan $ 200 miljoen opbracht. Een vervolg ‘The Addams Family 2’ wordt naar verwachting in oktober 2021 uitgebracht.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page