top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Taxi Life: A City Driving Simulator: Ontdek hoe je een taxibedrijf beheert in Barcelona

De komende release Taxi Life: A City Driving Simulator, ontwikkeld door Simteract studio en uitgegeven door NACON, biedt een unieke ervaring door spelers in de schoenen te plaatsen van een taxichauffeur die niet kan wachten zijn eigen bedrijf te beginnen. De nieuwe trailer toont spelers wat er bij het beheren van zo’n bedrijf zoal komt kijken. De game is nu beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 7 maart voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.


In Taxi Life: A City Driving Simulator kun je je verdiende geld gebruiken om je eigen taxibedrijf op te bouwen. Koop nieuwe voertuigen, neem werknemers aan op basis van hun profielen en verdeel ze slim over je wagens, districten en werktijden om je bedrijf te ontwikkelen. Door in de game te vorderen verdien je ervaringspunten die je kunt gebruiken voor het ontgrendelen van nieuwe vaardigheden, zodat je steeds beter kunt worden als chauffeur en ondernemer!





In Taxi Life: A City Driving Simulator is het jouw taak om je passagiers naar bestemmingen in heel Barcelona te brengen. Daarbij dien je je wel aan de verkeersregels te houden, en moet je je rijstijl aanpassen aan het verkeer, inclusief ongelukken en verkeersopstoppingen. Om goede beoordelingen en royale fooien van je klanten te krijgen, moet je ze op hun wenken bedienen. Daarnaast moet je je eigen taxibedrijf ontwikkelen: neem andere chauffeurs in dienst, breid je wagenpark uit en maak de beste keuzes om je bedrijf te laten floreren.


Bron: Persbericht


© Game4Me


 

bottom of page