top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tales of Symphonia Remastered vanaf vandaag verkrijgbaar

Bandai Namco Europe brengt vandaag Tales of Symphonia Remastered uit, een remastered versie van één van de meest geliefde Tales Of-verhalen. Bijna 20 jaar geleden, in 2003, verscheen het originele Tales of Symphonia dat snel één van de meest populaire iteraties werd uit de Tales Of-reeks. Tales of Symphonia Remastered brengt de klassieker terug met visuele verbeteringen, aangepaste gameplay en nieuwe features. De titel is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In Tales of Symphonia Remastered, krijgen fans en nieuwkomers de kans om naast de zijde van Lloyd Irving en diens vrienden te spelen wanneer ze de werelden van Sylvarant en Tethe’alla proberen te redden. Spelers kunnen genieten van een diepgaande verhaallijn, inclusief complexe personages, en anime-achtige cutscenes ontworpen door de gerenommeerde artiest Kosuke Fujishima, die werkte aan voorgaande Tales Of-verhalen.





Spelers kunnen het verhaal alleen of tot vier spelers (her)ontdekken, met een variatie aan gevechtsstrategieën en een systeem die combo's vrij toestaat van “Skills/Magic”, Mystic Artes met speciale effecten, en Unison Attacks, gecoördineerde technieken die een reeks krachtige aanvallen lanceert.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page