top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tales from the Borderlands komt op 24 maart naar Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct afgelopen woensdagavond hebben 2K en Nintendo aangekondigd dat de bekroonde avonturengame Tales from the Borderlands op 24 maart 2021 voor het eerst op de Nintendo Switch zal verschijnen. Alle vijf originele episodes worden samenvoegt en uitgebracht in één pakket


Daarnaast is de 2K <3 Switch Winter Sale van start gegaan met coole digitale aanbiedingen voor drie van 2K's beste games. Voor beperkte tijd kun je genieten van 50% korting op digitale edities van Borderlands Legendary Collection en BioShock: The Collection, maar ook van 60% korting op digitale edities van XCOM2. De 2K <3 Switch Winter Sale loopt van 18 tot en met 28 februari 2021.*En voor het geval je het hebt gemist, Tales from the Borderlands is al teruggekeerd in verscheidene digitale schappen! De re-release versie, die alle vijf originele episodes samenvoegt in één pakket, is vanaf nu beschikbaar op Xbox One, PC en PS4. Via backwards compatibility kun je de game ook spelen op jouw Xbox Series X|S of PS5.


Oorspronkelijk uitgebracht tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, biedt Tales from the Borderlands een op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame die plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3. Ervaar dit geliefde verhaal vanuit het perspectief van twee protagonisten die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page