top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Taiko no Tatsujin Rhythm Festival verschijnt op 14 oktober

Taiko no Tatsujin Rhythm Festival, de gloednieuwe game in de Taiko no Tatsujin-franchise, verschijnt op Nintendo Switch op 14 oktober. De game ontvangt twee edities, waarvan pre-orders nu beschikbaar zijn:

  • Standard Edition

  • Taiko Drum Set Edition die naast de Standard-editie van de game ook Drums bevat

Een Digital Deluxe Edition verschijnt later ter pre-order en bevat naast de Standard-versie 90 dagen toegang tot de Taiko Music Pass. Spelers zullen hun drumvaardigheden op de proef kunnen stellen in 76 liedjes via de Taiko Mode. Hiernaast bevat de game ook een Story Mode die de speler meneemt op avontuur om een ware Drum Master te worden naast de zijde van DON-Chan en Kumo-Kyun. Via de Party Mode zal men ook online battles kunnen houden en met vrienden samenspelen. “Don Coins” kunnen worden verdiend doorheen alle modi en laten spelers toe items zoals kostuum en naamplaatjes vrij te spelen.

De Taiko no Tatsujin-franchise, gestart in 2001, ontving in de 20 jaar lange geschiedenis reeds meerdere iteraties en liedjes. Taiko no Tatsujin Rhythm Festival wordt de allereerste titel die de Taiko Music Pass introduceert (inclusief zeven dagen gratis toegang). Door een abonnement te nemen op de Taiko Music Pass krijgen spelers toegang tot een bibliotheek van meer dan 500 liedjes, waarbij elke maand nieuwe worden aan toegevoegd. Meer details volgen nog via de officiële website.


Spelers met een savegame van Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun ontvangen drie bonus liedjes naast heel wat items.


Hiernaast is Taiko no Tatsujin: The Anime vanaf nu op YouTube beschikbaar. De anime volgt Kotaro en zijn vrienden in hun queeste om Taiko-meesters te worden, waarbij ze de hulp krijgen van DON-Chan en andere personages uit de Taiko no Tatsujin-franchise.

.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page