top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Systemen worden in werking gesteld! Competitief spel wordt bijgewerkt voor Overwatch 2

Competitief spel vormt al jaren het hart van de Overwatch-community en Activison heeft langetermijnplannen om dit speltype tot ver in de toekomst te koesteren. ze delen graag hoe ze Competitive in Overwatch 2 updaten, te beginnen met de doelen die hun beslissingen hebben geleid. Ten eerste moeten de seizoenen spannend zijn en hun eigen verhaal vertellen. Elk seizoen moet spelers meenemen op een nieuwe reis met nieuwe helden, kaarten, spelvormen of balanswijzigingen.



Ten tweede vinden ze bij Activision dat het verliezen van wedstrijden geen louter negatieve ervaring mag zijn. Competitieve spelers moeten na wedstrijden een gevoel van progressie hebben en we willen spelers de middelen bieden die nodig zijn om beter te worden en hogerop te komen. Ten slotte hebben ze een verbeterde competitie-ervaring nodig voor terugkerende spelers - zowel voor henzelf als voor hun teamgenoten.


Bekijk hub volledige Competitive 2.0 blog om dieper in te gaan op wat ze doen om Overwatch 2 Competitive leuk en eerlijk te laten aanvoelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page