top of page
  • Game4Me

Strike First, Strike Hard in Cobra Kai 2: Dojos Rising

Mindscape en GameMill Entertainment hebben vandaag met trots aangekondigd dat Cobra Kai 2: Dojos Rising, het tweede deel van de karategame die geïnspireerd is op de bekende Netflix-serie, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Ervaar de intense rivaliteit en supersnelle actie in het hart van de Cobra Kai-saga. Stel een krachtig team met goed getrainde vechters samen, word een meester in de vechtsport en win gevechten in het All Valley Tournament om het nalatenschap van de dojo veilig te stellen. De explosieve gevechten komen tot leven met de originele muziek en stemmen van de acteurs uit de serie.


Een gedetailleerd overzicht van de in-game-kenmerken is hieronder te vinden:

  • Spannende spelmodi - Spelers kunnen zich laten meeslepen door de verhaalmodus en op avontuur gaan in een nieuw verhaal waar ze vechten om het All Valley Tournament te bereiken. Daarnaast kunnen ze legendarische momenten uit de serie opnieuw te beleven met de Cobra Classics-modus. Uiteraard zijn er nog veel meer spannende modi om te verkennen.

  • Kies een dojo - Kies voor Eagle Fang, Cobra Kai of Miyagi-Do en help de sensei door te trainen, nieuwe vechters te werven en gevechten aan te gaan om de krachtigste dojo te worden.

  • 28 speelbare personages - Speel als een van de favoriete personages uit de serie en gebruik hun speciale vaardigheden en technieken om te winnen!

  • Verbeter technieken - Verzamel chi en munten om technieken te verbeteren. Werf nieuwe leden voor de dojo en maak gebruik van hun kracht om de dojo sterker te maken.

  • Online toernooi - Speel de online toernooimodus om deel te nemen aan het All Valley Tournament. Blijf vechten om de geschiedenisboeken in te gaan als de ultieme All Valley-kampioen.

  • Stemmen van de show - Geniet van de stemmen van de personages in de game, ingesproken door de bekroonde acteurs uit de Netflix-serie.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page