top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Street Fighter 6 onthuld tijdens de Capcom Pro Tour 2021 finale

Capcom, de drijvende kracht achter de meest legendarische vechtgames van de afgelopen 25 jaar, heeft vandaag een één-tweetje geleverd tijdens de seizoensfinale van de Capcom Pro Tour 2021: een voorproefje van het langverwachte Street Fighter 6 en de onthulling van Capcom Fighting Collection.

Street Fighter 6, een evolutie in de bekroonde Street Fighter serie, die sinds de introductie 35 jaar geleden meer dan 47 miljoen exemplaren verkocht heeft , is nu in ontwikkeling. De Teaser Trailer toonde een glimp van de toekomst van Street Fighter; oude bekende Ryu staat lijnrecht tegenover nieuwkomer Luke. Er werden al hints gegeven naar de grotere rol van dit 45e en laatste personage uit Street Fighter V, maar nu is het officieel bevestigd. Deze zomer worden meer details onthuld. Blijf de officiële Street Fighter 6 website in de gaten houden voor meer informatie.
Fans hoeven tijdens het wachten op het volgende hoofdstuk in de Street Fighter-saga niet stil te zitten. Capcom Fighting Collection viert 35 jaar Capcom vechtgames met een verzameling van 10 klassieke titels, waaronder een eerste Westerse release van de volledige Darkstalkers™ serie. Ieder van de 10 titels in deze verzameling is vernieuwd met online multiplayer, verbeterde features en Quality of Life updates.

Capcom Fighting Collection wordt op 24 juni 2022 exclusief digitaal uitgebracht voor PS4, Nintendo Switch, Steam en Xbox One. Capcom Fighting Collection stapt ook samen de ring in met Street Fighter 30th Anniversary Collection voor een dubbele knockout in Capcom Fighting Bundle, exclusief digitaal voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page