top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin “Trials of the Dragon King”-uitbreiding nu verkrijgbaar

De chaos krijgt een vervolg in Stranger of Paradise Final Fantasy Origin via de eerste uitbreiding getiteld Trials of the Dragon King, nu verkrijgbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via de Epic Games Store.

Trials of the Dragon King is ontwikkeld in samenwerking met Team Ninja van Koei Tecmo Games, makers van de Ninja Gaiden- en Nioh-serie. Deze uitbreiding vertelt een origineel verhaal dat plaatsvindt na de gebeurtenissen van de main game. Na de plotselinge verschijning van Bahamut in de Cardian Archipelago gaan Jack en zijn vrienden op onderzoek om te bepalen of dit een vriend of vijand is.

Bekijk hier de Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Trials of the Dragon King Expansion-trailerDe Trials of the Dragon King-uitbreiding levert de volgende nieuwe content:

  • Nieuwe missies – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn kunnen spelers in nieuwe missies duiken en een origineel verhaal over de Dragon King Bahamut beleven.

  • Nieuwe jobs en nieuw wapentype – Een nieuw wapentype, de staff, en drie nieuwe jobs worden met deze DLC toegevoegd:Pilgrim, Evoker en Summoner.

  • Accessoires – Spelers kunnen nu accessoires aan hun personages toewijzen voor speciale effecten en betere stats.

  • Niveau BAHAMUT – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn, kunnen spelers het nieuwe moeilijkheidsniveau BAHAMUT proberen.

Spelers die geen genoeg krijgen van hun avonturen met Jack, Ash en Jed kunnen uitkijken naar de toekomstige release van twee aanvullende hoofdstukken getiteld “Wanderer of the Rift” en “DIFFERENT FUTURE.” Spelers kunnen elk van deze uitbreidingen spelen via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page