top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar is. Deze nieuwe action-RPG is ontwikkeld in samenwerking met Team Ninja van Koei Tecmo Games, makers van de Ninja Gaiden- en Nioh-series. De game brengt een gewaagde, nieuwe visie naar de Final Fantasy-serie waar zowel fans als nieuwe spelers van zullen genieten.


Spelers kunnen ook de gratis demo proberen die nu verkrijgbaar is op consoles. Opgeslagen gegevens van deze demo worden overgezet naar de volledige game, zodat spelers hun reis in de volledige game naadloos kunnen voortzetten.In Stranger of Paradise Final Fantasy Origin beleven spelers een alternatieve hervertelling van het klassieke Final Fantasy-verhaal, met een mix van uitdagende en strategische actie. In de wereld van het originele Final Fantasy passeert Jack met zijn bondgenoten Ash, Jed, Neon en Sophia de poorten van de Chaos Shrine om een wereld vol duistere fantasy en spannende gevechten te betreden. Tegen die achtergrond moet het genootschap ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light zijn die door de profetieën zijn aangekondigd.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin is nu beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via de Epic Games Store. Spelers die de Digital Deluxe of Digital Standard Edition van de game vóór 19 april 2022 aanschaffen, ontvangen als vroege aankoopbonus het Rebellion-wapen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page