top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Steve-O debuteert als regisseur met musicalfilm gebaseerd op Goat Simulator

Acteur en wereldberoemde stuntman Steve-O onthult zijn regisseursdebuut met een gloednieuwe muzikale blockbuster film, die nu al op weg is om de G.O.A.T. van gameverfilmingen te worden. Steve-O en Coffee Stain werkten samen voor deze uier-mate originele film: Goat Simulator: The Musical Motion Picture.




Goat Simulator: The Musical Motion Picture is gebaseerd op de wild succesvolle Goat Simulator video game. De film vertelt het verhaal van hoofdpersonage ‘Pilgor’, die de vertrouwde boerderij verlaat om een ster te worden. De officiële samenvatting van Goat Simulator: The Musical Motion Picture is als volgt:

“Als geit uit een klein dorpje werkt Pilgor net als alle andere dieren op de boerderij, maar droomt ze ervan om een grote musicalfilmster te worden. Sinds haar kindertijd lijkt ze een mysterieuze vloek bij zich te dragen, waardoor er overal waar ze komt onverklaarbaar desastreuze gebeurtenissen plaatsvinden.

Nadat ze door de andere dieren van de boerderij is geweerd, vanwege het veroorzaken van iets teveel ongelukken, vertrekt Pilgor richting de stad op zoek naar roem, een schuur met het beste hooi… en iemand die haar dagelijks kan melken.

Het meeslepende en hoef-bijtende verhaal van Goat Simulator: The Musical Motion Picture volgt Pilgors pogingen succesvol te worden in Hollywood. Dit gaat niet altijd goed, want vanwege de ‘vloek’ buitelt ze over een pad aan kleurrijke personages. Haar eerste auditie leidt tot een ontvoering door aliens, ook roept ze een geest op tijdens onderzoek naar een rol en opent ze een portaal naar een andere dimensie (geregeerd door de eekhoornmaffia) door het iets te enthousiast omcirkelen van vacatures in de krant.

Zijn een oogverblindende persoonlijkheid, talent en geitige glimlach genoeg om Hollywood te overtuigen dat ze alles in huis heeft om lid te worden van de A-lijst van de industrie? Zal Pilgor de 'vloek' overwinnen? Of zullen deze bizarre avonturen en nieuwe vrienden Pilgor op de een of andere manier helpen haar innerlijke filmster te ontdekken?”

Goat Simulator: The Musical Motion Picture bevat 12 originele nummers waaronder de country rock ballad "Grass Ain't Always Greener", het soulvolle "Hooves Don't Fail Me Now", het hip-hop nummer “N.U.T.S. aka Never Underestimate the Squirrel”, het spookachtige melodische folknummer “Look Right Through Me”, het door punkrock geïnspireerde “Mess with the Goat (you get the horns)” en de knaller "BAA!”.

Steve-O en de teams van Coffee Stain Publishing en Coffee Stain North zijn nu op zoek naar een kudde vol talent en hebben een casting-oproep gedaan voor fans om zichzelf naar voren te schuiven als ze denken dat ze de 'geitfactor’ hebben.

Beroemdheden als James Buckley hebben de blaat hoog gelegd met hun audities voor de hoofdrol. Het auditiescript roept deelnemers op om hun emotionele acteervaardigheden te tonen terwijl ze testen hoe goed ze hun innerlijke geit kunnen loslaten.

Iedereen kan nu een auditie doen op TikTok met #GoatSimMobie en @GoatSimulatorGame. Ga voor meer informatie over de audities naar het officiële Goat Simulator TikTok kanaal (@GoatSimulatorGame).


Bron: Persbericht


© Game4Me



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page