top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Star Trek Prodigy: Supernova van Outright Games lanceert vandaag op consoles en PC

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft vandaag in samenwerking met Paramount Consumer Products en Nickelodeon Star Trek Prodigy: Supernova gelanceerd. Deze actie-avonturentitel is gebaseerd op de originele Paramount+ animatieserie Star Trek: Prodigy en is de allereerste Star Trek-videogame die is ontworpen voor het hele gezin om samen van te genieten. Star Trek Prodigy: Supernova is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.


Nadat de U.S.S. Protostar vreemde gegevens oppikt van een stervende ster, hapert de transporter en wordt de bemanning door het heelal verspreid. In een race tegen de klok moeten Dal R'El en Gwyndala niet alleen hun bemanningsleden Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero en Murf redden, maar ook hun schip, nieuwe buitenaardse soorten en een heel planetenstelsel - voordat alles wordt vernietigd door een supernova!



Maar let op de lucht voor de dodelijke nieuwe nemesis en hun leger van robots, die voor niets zullen stoppen om de Protostar te vernietigen en de hele loop van de geschiedenis te veranderen! En kijk uit voor Hologram Janeway als ze Dal en Gwyn de wegen van de Federatie leert. Speel als fanfavorieten Dal R'El en Gwyndala in solo-play of co-op met twee spelers, om de gloednieuwe buitenaardse werelden van Orisi, Mirios en Taresse te verkennen en het eerste contact te leggen met hun buitenaardse inwoners. Leer de cultuur van de onontdekte beschaving kennen en ontdek hun geheimen, terwijl je door de verschillende vijandige omgevingen van de planeten navigeert door middel van puzzels en uitdagingen. De show is gebaseerd op de hit animatieserie Star Trek: Prodigy, ontwikkeld door Emmy Award-winnaars Kevin en Dan Hageman ("Trollhunters'' en "Ninjago") en is de eerste Star Trek-serie gericht op een jonger publiek. De serie volgt een bont gezelschap van jonge aliens die moeten uitzoeken hoe ze moeten samenwerken terwijl ze door een groter sterrenstelsel navigeren, op zoek naar een betere toekomst. In de serie spelen Brett Grey als Dal, Ella Purnell als Gwyn, Rylee Alazraqui als Rok-Tahk, Angus Imrie als Zero, Jason Mantzoukas als Jankom Pog en Dee Bradley Baker als Murf. Kate Mulgrew keert ook terug naar de franchise als de iconische kapitein Kathryn Janeway. Star Trek: Prodigy, geproduceerd door Nickelodeon Animation en CBS' Eye Animation Productions, is momenteel te streamen op Paramount+ en te bekijken op Nickelodeon in de V.S. Het eerste seizoen kwam in april 2022 beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en wordt in heel Europa uitgerold. Star Trek Prodigy: Supernova is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page