top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Standalone Red Dead Online: Nu Beschikbaar

Red Dead Online is vanaf nu te koop als standalone game voor nieuwe spelers die nog niet in het bezit zijn van Red Dead Redemption 2. De Standalone-versie van Red Dead Online is beschikbaar via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam voor een introductieprijs van €4.99 – dit is een korting van 75% op de reguliere prijs – tot 15 februari, 2021*. Houd er rekening mee dat PlayStation Plus en/of Xbox Live Gold vereist zijn om te spelen.
De PlayStation 4- and Xbox One-versies van Red Dead Online zijn ook speelbaar via de gloednieuwe PlayStation 5 en Xbox Series-hardware via backward compatibility.

Sluit je aan bij miljoenen medespelers in het Amerikaanse Westen, en ervaar een wereld volgestopt met jaren aan nieuwe features, gameplay en extra verbeteringen. Creëer je eigen pad, en bestrijd de politie, bendes en woeste dieren om een leven op te bouwen aan de Amerikaanse frontier. Zet je kamp op, rijd solo of vorm een posse en verken alles; van de besneeuwde bergen in het noorden tot de moerassen in het zuiden. Van afgelegen buitenposten tot drukke boerderijen en bruisende steden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page