top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix onthult story mode en meer voor Infinity Strash: Dragon Ques The Adventure of Dai

SQUARE ENIX heeft vandaag meer bekendgemaakt over hoe spelers met Dai, Popp, Maam en Hyunckel de epische verhaallijn kunnen beleven van de komende action role-playing game, Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai!

In Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai herbeleven spelers delen uit het verhaal van de animatieserie DRAGON QUEST The Adventure of Dai. Spelers kunnen dit verhaal, dat loopt tot de slag om Sovereign Rock, buiten de gameplay op verschillende manieren beleven.

  • In de Story Mode kunnen spelers niet alleen genieten van spannende gevechten, maar ook het verhaal van Adventure of Dai volgen, met filmpjes die beroemde scènes uit de animatieserie opnieuw tot leven wekken.

  • In de Story Mode geldt ook dat hoe verder het verhaal gaat, hoe moeilijker de gevechten tegen de Dark Army worden.

  • Spelers kunnen ook kiezen voor de “Storyteller”-stand, voor een lagere moeilijkheidsgraad, zodat ze zonder veel uitdaging van het verhalende avontuur kunnen genieten.


Om zelfs de sterkste krachten uit de Dark Army te kunnen verslaan, kunnen spelers elk van de vier helden verbeteren met de kracht van hun onderlinge relaties!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page