top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix onthult Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered als volgende release

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat het vierde deel in de geliefde SaGa-serie voor het eerst naar Europa komt. “Romancing SaGa” verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, in 2005 gevolgd door een remake in Noord-Amerika en Japan, en verschijnt komende winter als Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered voor PS5, PS4 Nintendo Switch, PC, iOS en Android.


Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered levert vele verbeteringen en extra’s, inclusief geremasterde graphics, nieuwe ‘quality of life’-toevoegingen voor een betere speelbaarheid, en nieuwe gameplay-features. Spelers volgen de omzwervingen van één van acht hoofdrolspelers, met elk hun eigen doel en verhaallijn, en vormen hun eigen, unieke avontuur met een “Free-form Scenario”-systeem dat ervoor zorgt dat hun acties van invloed zijn op de wereld rondom hen.

Fans van de SaGa-serie kunnen uitkijken naar de “Glimmer”- en “Combo”-systemen uit eerdere games, de even iconische als prachtige vormgeving, en een sfeervolle soundtrack van componist Kenji Ito, waarvan in de trailer van vandaag al de charmante theme-song “Menuett” is te horen.


Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered is de nieuwste aankondiging in het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS, de populaire mobile game Romancing SaGa™ Re;univerSe™ en SaGa Frontier Remastered.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page